Campenaerts bijt letterlijk z’n tand stuk: “Ze hadden gezegd dat het na vijf jaar weer los zou komen, het zijn er zes geworden”

WielrennenHij had er maanden naar uit gekeken, maar het lukte net niet. Victor Campenaerts deed er alles aan om Dwars door Vlaanderen te winnen. Neem dat ook gerust letterlijk: Campenaerts beet een herstelde tand helemaal stuk. “Ze hadden gezegd dat het na vijf jaar zou los komen, het zijn er zes geworden.”

37 reacties

 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Liliane Wuyts jij praat ook voor je winkel als het goed uitkomt he, had benoot niet voor jumbo gereden zou ge commentaar heel anders geweest zijn. Plat heel plat !
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Wat een koers! Had hem die overwinning zo gegund
 • lode wijk

  1 jaar geleden
  Enorm sterk gereden, geen profiteur, geen wieltjes zuiger maar een goede renner, ook al ben ik fan van Wout ik heb ook respect voor Victor. Ties ook goed gereden, en ja door hem heb je het niet gehaald, maar het is ook geen Belgisch kampioenschap, maar ieder voor zijn ploeg en boterham, andere renners zetten de rem op zelfs tijdens het wk voor hun baas, maar die ervaart nu de lik op stuk tactiek .
 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Hij had zijn demarrages moeten opsparen voor het einde. Toch knap gereden vqn Victor. En waarom zou Benoot zijn kans niet mogen gaan? Hij moet het ook niet hebben van een sprint, net als Campenaerts. Er was toch geen nationale ploeg aan het rijden he. Wat voor zever is dat.
 • grootaert rené

  1 jaar geleden
  Victor Campenaerts is een renner van ons hart en verdiende zeker de overwinning maar teruggehaald door een andere Belg!Hij zal wellicht wel eens een grote koers winnen zonder sprint en ploegmakkers!