Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke © Photo News

Cameron Vandenbroucke heeft trekjes van vader Frank en viel voor Tim Merlier: “Ik zou nooit samen kunnen zijn met iemand zoals papa”

WielrennenHaar vader en haar vriend lijken tegenpolen: VDB de labiele wielergod, Tim Merlier de nuchtere jongen van om de hoek. Cameron Vandenbroucke knikt. “Ik zou nooit samen kunnen zijn met iemand als mijn papa. Ik lijk te veel op hem.” Niet alleen qua karakter, maar ook in wat haar overkomt: een longembolie, aangereden worden op jonge leeftijd, haar pols breken in een wedstrijd. “Maar met mij gaat niet hetzelfde gebeuren. Ik ben realistischer dan papa. Iedereen weet dat hij dingen heeft genomen en verslaafd was. Ik ga dat nooit doen.” Cameron Vandenbroucke over haar eigen (korte) wielercarrière, haar vriend Tim Merlier en hoe de dood van haar vader haar heeft getekend.

5 reacties

 • Anita De Moor

  2 maanden geleden
  Een mooi koppel Tim en Cameron Wij willen jullie wel eens ontmoeten op de een of andere cross Nog veel geluk gewenst vanwege Anita en Paul xxx uit Erpe
 • Dirk Hermans

  2 maanden geleden
  Nuchter mens, prachtig.
 • Luc Scheerlynck

  2 maanden geleden
  Mooie en verstandige vrouw!!!
 • Johan Vervaeck

  2 maanden geleden
  Tim Merlier, een prachtcoureur. Met Cameron een prachtkoppel. Hopelijk nog lang en gelukkig.
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Een verademing in tegenstelling tot die mediageile voetbakvrouwen die altijd in beeld moeten komen en interessant proberen zijn zoals kerkhofs.