Caleb Ewan.
Volledig scherm
Caleb Ewan. © AFP

Caleb Ewan blijft tot eind 2024 bij Lotto-Soudal en krijgt nieuwe locomotief

WielrennenCaleb Ewan heeft zijn contract bij Lotto-Soudal met twee extra jaren verlengd. De 27-jarige Australiër, die nog onder contract lag tot eind 2022, heeft zich aan de ploeg verbonden tot eind 2024. Hij krijgt er met Rüdiger Selig een nieuwe ‘locomotief’ bij. De 32-jarige Duitser maakt vanaf volgend seizoen de overstap van BORA-hansgrohe. Hij ondertekende een overeenkomst tot eind 2023. Frederik Frison verlengde ook zijn contract tot 2023.

6 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  1 maand geleden
  Sergeant en Frison einde contract, want ze doen niet aan monumentenzorg bij Lotto zegt de manager. Waarom geven ze dan zoveel geld uit aan een Gilbert , een Waals monument waar geen restauratie meer mogelijk is?
 • christoph vermeirssen

  2 maanden geleden
  Over de kwaliteiten van de ploegleiders kan ik niet oordelen. Maar een dubbele leidersstructuur is niet houdbaar. Bovendien heeft lotto nadeel dat ze zowel jongerenploeg, vrouwenploeg en mannenploeg op de been houden. Ik hoop dat er in de coulissen al een sterke sponsor is voor 2023 en daarna. Daar met de jonge gasten verder te bouwen naar ook een ploeg waar in klassementen kan gescoord worden. Veel succes alvast. Een goede spurter geeft alleszins al een deel minder druk voor de rest.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  De jongeren moesten eruit bij Lotto. De ouderen moesten erin bij Lotto. En nu moeten de ouderen (anderen dan wel) er toch uit. Of zijn zij verantwoordelijk voor die zotte beslissingen ?
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Lotto. Ik hoop dat jullie de juiste beslissingen heb genomen. Maar ik vrees er voor.
 • Paul deyaert

  2 maanden geleden
  Frison zeker geen verlies wat tactische blunders heeft die al niet gemaakt in die ploeg al van in periode met andre greipel
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”
  Wielrennen
  5

  Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”

  Florian Sénéchal volgt Edward Theuns op als winnaar van de Primus Classic. De Fransman draaide samen met ploegmaat Honoré de Belgen een loer in de slotfase. In een sprint met vijf nam Sénéchal de maat van Van der Sande en Stuyven. Yves Lampaert werd zesde. Zdenek Stybar een plekje verder en zo eindigde vier renners van Patrick Lefevere bij de eerste zeven.