Belga
Volledig scherm
© Belga

Buitenlandse pers ziet Remco Evenepoel “indrukwekkend eenvoudig” standhouden: “Hij heeft geleerd kalm te blijven op de lastige momenten”

VueltaRemco Evenepoel wordt zonder ongelukken de eerste Belgische winnaar van een grote ronde sinds 1978. Dat is ook de buitenlandse pers niet ontgaan. “Een paar jaar geleden leek hij hier nochtans niet voor bestemd, niemand had deze metamorfose verwacht.”

9 reacties

 • Mia Vandelaer

  3 maanden geleden
  De ronde is toch nog niet gedaan wat is dit nu al??Wat als hij valt en zijn knie buigt niet meer?
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  De overmacht is ook wel duidelijk omdat Mas maar een subtopper is die haalt met deze vorm net top 10 in de tour en Roglic is niet meer de Roglic van 2-3 jaar terug en had een gebrekkige voorbereiding. Ik wil niets afdoen van zijn overwinning hij kan de tegenstand ook niet bepalen en hij heeft de klus toch maar overtuigend geklaard maar nu ook niet gaan zweven.
 • Vanhercke Franky

  3 maanden geleden
  Zelfs met roglic tot het einde had hij gewonnen tot spijt van de kezen
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  De Nederlandse krant De Telegraaf moet toch de onozele valpartij van Roglic erbij halen om te zeggen dat het deels dank zei de valpartij van de Slovenië was. Roglic werd wel op 2 minuten gereden hé.
 • Danny Janssens

  3 maanden geleden
  @Lucien Mertens , soms heb je meer aan iemand die zijn kalmte kan bewaren. Aan een kieken zonder kop heb je nu eenmaal niks.