BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Brons voor Remco Evenepoel, Tobias Foss verbaast vriend en vijand met wereldtitel tijdrijden

WK wielrennenWat een verrassing op het WK wielrennen. Tobias Foss pakte in het Australische Wollongong het goud in het tijdrijden. De 25-jarige Noor was over een afstand van 34 kilometer drie seconden sneller dan Stefan Küng. Remco Evenepoel werd derde, op negen tellen van de winnaar.

52 reacties

 • dirk peremans

  3 maanden geleden
  Masseur en Food coach van de Belgische ploeg, KBWB, springen een gat in de lucht als Foss wint - - want ze zijn allebei werkzaam bij Jumbo Visma. Is dat wel slim? Mensen in de staf zetten die Jumbo Visma belangrijker vinden dan de Belgische ploeg - zeker als we weten dat er sowieso wat spanning is tussen Van Aert en Evenepoel. Amateurisme van de KBWB is eindeloos...
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Dat Foss goud pakt verbaasd mij ook maar ik zeg er wel bij dat Foss zeker niet uit het niets komt. Noors kampioen tijdrijden bij de juniores en op de weg, Noors kampioen tijdrijden bij de beloften, winnaar ronde van de toekomst 2019, twee maal Noors kampioen tijdrijden bij de elite en 1 maal op de weg. Die kan dus wel een stukje fietsen tegen de klok.
 • Wim Verstappen

  3 maanden geleden
  Cor, dit is al de tweede keer dat je aangeeft dat Remco 4 minuten sneller is dan de wereldkampioen. Gefrustreerd soms?! Remco heeft het heel goed gedaan en Ellen in verhouding nog beter. Beide toppers!
 • Dirk Salenbien

  3 maanden geleden
  Mr alain, Toverdrank bij jumbo? En Quick step dan? Eenmaal weg bij Quick step en je wint geen platte prijs meer
 • Gerrit defreyne

  3 maanden geleden
  Velen vroegen zich af wie die Foss is. Waar komt die vandaan? Een Noor ,winnaar van de Toekomst ronde, een steengoede renner, altijd in dienst. Vandaag super gemotiveerd en ook superklasse. Een renner waar we in de toekomst nog zullen van horen en pas 25 jaar.