Wiggins en Van Aert.
Volledig scherm
Wiggins en Van Aert. © PhotoNews

Bradley Wiggins heeft een boon voor Van Aert: “Wout is mijn held, hij zegt altijd goedendag”

WielrennenBiniam Girmay schreef geschiedenis en Tadej Pogacar kan de Ronde van Vlaanderen winnen. Maar Wout van Aert is pas echt zijn held, zegt Bradley Wiggins. “Wout zegt goedendag, elke keer dat hij me ziet”, zegt Wiggins in een zoomcall voor zijn nieuwe werkgever Discovery.

8 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Neen, mijnheer Peeters, en jij zeker niet, dat weten we allang. Dus haal morgen je hartje maar op, hij rijdt niet mee.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Niet iedereen is fan van WvA,
 • youssef lamkoref

  1 jaar geleden
  Super Wout, super goed, super gewoon.
 • Patrick Claeys

  1 jaar geleden
  Door "gewoon" te zijn vermijdt Wout veel stress en spanning. Da's nu net één van de redenen waarom hij altijd voluit kan gaan.
 • Paul De Clercq

  1 jaar geleden
  Ook een kenner als Wiggins , ziet dat de Ronde veel mooier was met de Muur en Bosberg .
 1. Bakpoeder als wondermiddel voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”
  PREMIUM
  17

  Bakpoeder als wondermid­del voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”

  Wout van Aert eet het, net als zijn succesvolle ploegmaats bij Jumbo-Visma. Lotte Kopecky was ook een proefkonijn, net als haar ploegmaats bij het al even indrukwekkende vrouwenteam van SD-Worx. Bakpoeder is het nieuwe goud - en niet alleen om je tanden te witten, de broccoli mooi groen te houden na het koken en een penetrante zweetgeur uit je kleren te wassen. “Je kan de turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft.”
 2. INTERVIEW. Tadej Pogacar stelt zijn ideale renner samen: “Ik vind Wout slimmer in zijn manier van koersen dan Mathieu”
  PREMIUM
  11

  INTERVIEW. Tadej Pogacar stelt zijn ideale renner samen: “Ik vind Wout slimmer in zijn manier van koersen dan Mathieu”

  Met 9 overwinningen op 15 koersdagen benadert-ie zelf de perfectie, maar wat als Tadej Pogacar (24) nu eens zijn eigen ultieme renner zou mogen samenstellen? Rijdt die zondag ook de stenen uit de grond op de Oude Kwaremont? Een atypisch interview met een Tourwinnaar die mee topfavoriet is in de Ronde van Vlaanderen. Over de versnelling van Mathieu van der Poel, frietjes van de frituur en de humor van Tim Wellens. “He’s very good at talking bullshit.”