Yves Lampaert voert de troepen van Quick.Step-Alpha Vinyl aan tijdens de verkenning.
Volledig scherm
Yves Lampaert voert de troepen van Quick.Step-Alpha Vinyl aan tijdens de verkenning. © Photo News


Yves Lampaert hoopt op gepaste beloning na drie weken uithuizigheid: “Een duif in weduwschap vliegt ook snel”

Parijs-RoubaixTwee Dwars door Vlaanderens inruilen voor één Parijs-Roubaix? Ja, dat ziet Yves Lampaert (31) wel zitten. Drie weken verplichte uithuizigheid verdienen een gepaste beloning. “Ik wil Astrid en Aloiske zondag op de piste een keer dichte pakken.”

1 reactie

 • Rafaël Pauwels

  4 maanden geleden
  🤞 voor alle Belgen
 1. Lotte Kopecky kroont zich tot Europees kampioene puntenkoers: “Er kan altijd nog een medaille bij, maar mijn EK is nu al geslaagd”
  Play
  EK wielrennen
  20

  Lotte Kopecky kroont zich tot Europees kampioene punten­koers: “Er kan altijd nog een medaille bij, maar mijn EK is nu al geslaagd”

  Tweede race voor Lotte Kopecky op het EK baanwielrennen en weer was het bingo: de 26-jarige gaf een master class in de puntenkoers en voegde na WK-goud nu ook nog EK-goud aan haar collectie toe. En ze is nog niet voldaan: maandag wacht het omnium. “Ik ben al tevreden met de medailles die ik heb maar er kan er nog altijd eentje bij.”
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.