BELGA
Volledig scherm
© BELGA


Evenepoel begint met veel goesting aan deel 2 van zijn seizoen: “Na Luik gaan ze mijn zelfvertrouwen niet snel wegpakken”

WielrennenHet regent in Noorwegen, en het is er maar een graad of tien. En toch heeft Remco Evenepoel (22) er zin in. Vandaag begint deel 2 van zijn seizoen. “Het belangrijkste is dat ik snel het goeie gevoel vind bergop.”

6 reacties

 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Goeie beslissing van Remco om zich voor te bereiden in andere koersen, en gelukkig hebben we dan nog Wout om een Dauphinéken, en een Tourtje te rijden, ook als dat in dienst van anderen is.
 • Rafaël Pauwels

  1 maand geleden
  Wens Remco & Wout nog veel succes. Dat ze allebei nog mooie wedstrijden mogen rijden en vooral genieten van wat ze doen.
 • Liliane Wuyts

  1 maand geleden
  Je kan beter een dauphiné rijden en een Tour de France waar de ploegen met hun toprenners starten, dan een giroke met halve bezetting of andere rondes waar ook veel renners keuzes moeten maken. De Belgische driekleur is nog nooit zoveel in beeld geweest dan het laatste jaar.
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Sinds het WK in Leuven heeft Remco zelfs een hele hoop believers bijgekregen, die bewondering hebben voor de manier waarop hij daar reed, nadat Wout, hem en andere landgenoten bewust onder de bus smeet. En niet Wout, maar hij won op impressionante wijze LBL, en wat een geluk dat Remco niet op spaarmodus gaat door slechts een 8 daagse Dauphinéke te rijden maar zowel de Ronde van Noorwegen alsook Zwitserland gaat rijden, vooraleer in een zware Vuelta aan de start te komen...dit is jezelf uitdagen.
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Ambitie tonen en het ook waarmaken dat is Remco.. heeft niets met overmoedig zijn te maken. Blijkbaar vergeten dat hij L-B-L op een indrukwekkende wijze won. Hij heeft recht van spreken maar daar kunnen sommige "wielerliefhebbers" blijkbaar moeilijk mee om.