BORA-hansgrohe-teammanager Ralph Denk - Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics
Volledig scherm
BORA-hansgrohe-teammanager Ralph Denk - Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics © Twitter/VTM Nieuws

BORA-hansgrohe “teleurgesteld en boos” dat het niet mag starten, Flanders Classics verdedigt beslissing: “Quarantaine is quarantaine”

WielrennenNa Trek-Segafredo moest ook BORA-hansgrohe verstek geven voor Gent-Wevelgem na positieve coronatests in de ploeg. Teammanager Ralph Denk reageert boos: “Welke renners in quarantaine moesten en waarom, dat was volledig onduidelijk en leek willekeurig.” Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics verdedigt de beslissing: “Quarantaine is quarantaine, als organisator hebben wij daar niets over te zeggen.”

10 reacties

 • Stefaan Jans

  6 maanden geleden
  Hier in België alles voor Golazo en Flanders Classics. Het is al lang duidelijk dat de beleidsverantwoordelijken eten uit de handen van Van de Haute en Co. Idem met het voetbal, volley en basket. Bij elk punt op elkaar hangen en springen. Het zweet en snot vliegen in het rond ! Nou ja, de Romeinen wisten het al ; hoe het gepeupel rustig met brood en spelen !
 • gust lemmens

  6 maanden geleden
  Wat als woensdag ene van Alpecin positief test ?
 • louis meuleman

  6 maanden geleden
  Als een gewone mens besmet is moeten alle mensen met wie hij contact had in quarantaine maar bij wielrenners zijn het alleen de ploegmaats nochtans rijden ze in het peloton naast elkaar zonder mondmasker of 1,5 meter afstand en dit terwijl het snot in het rond vliegt normaal zouden alle renners dan in quarantaine moeten gaan maar ja als er veel geld mee gemoeid is niet
 • Dirk Collaer

  6 maanden geleden
  Zij knuffelen erop los,moeten die dan geen boete krijgen?
 • Marc Van Genechten

  6 maanden geleden
  Als ge die gasten vorige week in de bus mekaar hebt zien ‘knuffelen ‘ verschiet ik hier niet van. Regels zijn er voor iedereen toch !!
 1. Een onvergetelijke dag: jonge koersfan die zaterdag drinkbus kreeg van Eenkhoorn wordt rondgeleid op teambus Jumbo-Visma en mag zelfs mee het startpodium op
  Play
  Wielrennen
  43

  Een onvergete­lij­ke dag: jonge koersfan die zaterdag drinkbus kreeg van Eenkhoorn wordt rondgeleid op teambus Jum­bo-Vis­ma en mag zelfs mee het startpodi­um op

  Een prachtig moment in de Tour of Britain gisteren. In volle finale, op een kilometer of 10 van de aankomst in Edinburgh, kreeg de kopgroep van vijf het gezelschap van een zesde pion. Voor eventjes dan toch. Een jonge knaap, Xander Graham, trok zich op het voetpad in gang en reed in volledig tenue even mee met de grote jongens. Pascal Eenkhoorn, ploegmaat van Wout van Aert bij Jumbo-Visma, had dat gezien en bezorgde het kind de dag van z'n leven. De Nederlander reikte de drinkbus aan, en de jongen pakte die als een volleerde profrenner aan. Het leverde mooie beelden op. De zege van Yves Lampaert stond zo even wat meer in de schaduw.