BORA-hansgrohe-teammanager Ralph Denk - Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics
Volledig scherm
BORA-hansgrohe-teammanager Ralph Denk - Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics © Twitter/VTM Nieuws

BORA-hansgrohe “teleurgesteld en boos” dat het niet mag starten, Flanders Classics verdedigt beslissing: “Quarantaine is quarantaine”

WielrennenNa Trek-Segafredo moest ook BORA-hansgrohe verstek geven voor Gent-Wevelgem na positieve coronatests in de ploeg. Teammanager Ralph Denk reageert boos: “Welke renners in quarantaine moesten en waarom, dat was volledig onduidelijk en leek willekeurig.” Tomas Van Den Spiegel van Flanders Classics verdedigt de beslissing: “Quarantaine is quarantaine, als organisator hebben wij daar niets over te zeggen.”

10 reacties

 • Stefaan Jans

  7 maanden geleden
  Hier in België alles voor Golazo en Flanders Classics. Het is al lang duidelijk dat de beleidsverantwoordelijken eten uit de handen van Van de Haute en Co. Idem met het voetbal, volley en basket. Bij elk punt op elkaar hangen en springen. Het zweet en snot vliegen in het rond ! Nou ja, de Romeinen wisten het al ; hoe het gepeupel rustig met brood en spelen !
 • gust lemmens

  7 maanden geleden
  Wat als woensdag ene van Alpecin positief test ?
 • Linda D'Haese

  7 maanden geleden
  Als een gewone mens besmet is moeten alle mensen met wie hij contact had in quarantaine maar bij wielrenners zijn het alleen de ploegmaats nochtans rijden ze in het peloton naast elkaar zonder mondmasker of 1,5 meter afstand en dit terwijl het snot in het rond vliegt normaal zouden alle renners dan in quarantaine moeten gaan maar ja als er veel geld mee gemoeid is niet
 • Dirk Collaer

  7 maanden geleden
  Zij knuffelen erop los,moeten die dan geen boete krijgen?
 • Marc Van Genechten

  7 maanden geleden
  Als ge die gasten vorige week in de bus mekaar hebt zien ‘knuffelen ‘ verschiet ik hier niet van. Regels zijn er voor iedereen toch !!
 1. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  13

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.