Bondscoach Sven Vanthourenhout over Wouts tocht van 230 kilometer en tijdritmedaille nummer vier: “Dankjewel Campenaerts”

WK wielrennenDag drie, medaille nummer vier op het WK wielrennen. Uiteraard is wielerbondscoach Sven Vanthourenhout een tevreden man. Bij onze collega’s van VTM Nieuws heeft hij het over België als tijdritnatie, de ambities bij de Mixed Relay en Wouts trainingstocht van 230 kilometer. 

14 reacties

 • Stefan Van Attenhoven

  1 maand geleden
  Onze bondscoach is een klasbak.
 • Jean Donny

  1 maand geleden
  Doe zo voort Sven.
 • karl van dyck

  1 maand geleden
  Op gepaste wijze wordt Campenaerts in de bloemetjes gezet door de bondscoach, een heel mooi gebaar en heel respectvol van Sven.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Lefevre is de boel aan het saboteren, maar zelfs al lukt zijn planneke het zal hem weinig goeds opbrengen, en meer anti reclame zijn dan hij beseft, wij blijven een eerlijke koers met eerlijke afspraken waarderen, anders is het een doorgestoken kaart en daar heb je niks aan.
 • Dirk Dils

  1 maand geleden
  België heeft alvast de statistieken mee: 30% van de WK's op de weg hebben zij gewonnen, waarmee ze op de eerste plaats staan. Ter vergelijking: Nederland heeft 8% van de WK's op de weg gewonnen, en die wachten ondertussen al sinds 1985 (Joop Zoetemelk) op een nieuwe wereldkampioen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wagens
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wa­gens

  Het Duitse automerk BMW zal ook de komende jaren de wagens voor de staf en renners van Deceuninck-Quick.Step leveren. ‘The Wolfpack’ - die al sinds begin 2019 met BMW rijdt - bereikte een nieuwe overeenkomst tot 2026. Om de verlengde samenwerking te vieren, kreeg wereldkampioen Julian Alaphilippe van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.
 3. Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspasmen duikt op in het peloton, geviseerd Bahrain-Victorious reageert
  PREMIUM
  Wielrennen
  30

  Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspas­men duikt op in het peloton, geviseerd Bah­rain-Victorious reageert

  Vreemd verhaal uit de dopingwereld. Bij een recente controle in Frankrijk zijn bij wielrenners sporen van een medicijn gevonden dat normaal bedoeld is voor mensen die lijden aan de zenuwziekte MS. Om wie het gaat, is niet bekend gemaakt. Waarvoor het product gebruikt wordt, is ook nog onzeker. Dopingjager Peter Van Eenoo: “Dit doet wellicht een alarm afgaan bij het WADA.”