BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Boeckmans snoept treintje van Etixx-Quick.Step weer zege af

VideoHet leek een klein beetje op een déjà vu van de Omloop op de kasseistroken in en rond Dour. Stijn Vandenbergh (Etixx-QuickStep) trok in het slot van de Grote Prijs Samyn stevig door om uiteindelijk Gianni Meersman perfect af te zetten. De 29-jarige puncher botste echter op een ijzersterke Kris Boeckmans die zijn tweede zege van het seizoen op zijn naam mocht schrijven (bekijk de beelden hieronder). De Fransman Cristophe Laporte snelde nog naar de derde plaats in de eerste koers op de Waalse wegen.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wagens
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wa­gens

  Het Duitse automerk BMW zal ook de komende jaren de wagens voor de staf en renners van Deceuninck-Quick.Step leveren. ‘The Wolfpack’ - die al sinds begin 2019 met BMW rijdt - bereikte een nieuwe overeenkomst tot 2026. Om de verlengde samenwerking te vieren, kreeg wereldkampioen Julian Alaphilippe van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.