Fabio Jakobsen won voor Marcel Kittel en Caleb Ewan de eerste etappe van de BinckBank Tour van Heerenveen naar Bolsward.
Volledig scherm
Fabio Jakobsen won voor Marcel Kittel en Caleb Ewan de eerste etappe van de BinckBank Tour van Heerenveen naar Bolsward. © ANP

BinckBank Tour: opnieuw spannende Ardennenrit, deelname Mathieu van der Poel nog onzeker

BinckBank TourMet de terugkeer van de Ardennenrit heeft de vijftiende editie van de BinckBank Tour een extra blikvanger. Maandag 12 augustus gaan de renners van start in Beveren. Het is nog onzeker of Matthieu van der Poel mee aan die start zal verschijnen. De organisatie belooft echter wel dat er genoeg toppers aan de start zullen verschijnen. “Nergens kom je als fan dichter bij de koers dan hier.”

0 reacties

 1. Evenepoel “relaxed” aan start van tweede etappe: “Alle vertrouwen dat ploegmaats ons veilig naar finish begeleiden”
  Play
  Giro

  Evenepoel “relaxed” aan start van tweede etappe: “Alle vertrouwen dat ploegmaats ons veilig naar finish begeleiden”

  De kop is eraf voor Remco Evenepoel en dus staat hij vandaag naar eigen zeggen “relaxed” aan de start van de eerste etappe in lijn in de Giro. “Ik heb er alle vertrouwen in. Vandaag ga ik vooral genieten en proberen te wennen aan het gevoel van in een peloton te rijden. De ploegmaats zullen ons veilig begeleiden naar de finish. Of Iljo (Keisse, red.) daarin een belangrijke rol speelt? Ik denk dat ik niemand beter kan vinden dan hem. Iljo weet blindelings wat hij moet doen om ons te begeleiden. Het is best logisch dat ik een beetje stress heb, maar ik vertrouw erop dat het beter zal zijn naar het einde van de rit toe.”
 1. Remco-mania: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”
  Play
  Giro
  3

  Rem­co-ma­nia: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”

  12 mei
 2. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei