Kasper Asgreen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasper Asgreen. © Photo News

Bijt ‘The Wolfpack’ terug in Harelbeke? “In Milaan-Sanremo gezien dat Jumbo-Visma geklopt kan worden”

WielrennenVorig jaar begon Kasper Asgreen in Harelbeke aan een winnende raid die duurde tot de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar loopt het bij de Deen en zijn ploeg Quick.Step-Alpha Vinyl nog niet op wieltjes in de klassiekers. Recht ‘The Wolfpack’ de rug op de vertrouwde bodem? “Dat het iets minder loopt, motiveert ons alleen maar extra.”

3 reacties

 • Johnny Winnepenninckx

  1 jaar geleden
  Nog veel boterhammen eten om het Jumbo Visma zoals die nu draaien te kloppen.
 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Zo gezegd de beste ploeg, maar zal niet voor vandaag zijn zeker weten.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Met Declercq Lampaert Alaphillippe Ballerini Honorez Stybar enz...in de ziekenboeg is het onbegonnen werk om op te tornen tegen topploegen die compleet zijn. Wolfpack of niet, leer jullie daar bij neer te leggen en hoop en wacht op betere en gezondere tijden. Komt wel goed.
 1. Ondanks zege hinkt Van Aert toch op twee gedachten: “Vorig jaar legde ik de koers zélf in de plooi, nu moest ik ze ondergaan”
  PREMIUM
  7

  Ondanks zege hinkt Van Aert toch op twee gedachten: “Vorig jaar legde ik de koers zélf in de plooi, nu moest ik ze ondergaan”

  Wout van Aert (28) bezorgde de Vlaamse wielerfans twee hartverzakkingen op één uur tijd. Eerst toen hij een teken van zwakte kende op de Oude Kwaremont: oei, oei. Een tweede keer toen hij naar de zege sprintte in Harelbeke: mooi, mooi. Maar de vraag is: welk moment blijft het meest nazinderen met het oog op volgende week zondag in de Ronde van Vlaanderen?
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.