.
Volledig scherm
. © Photo News

Bernal rijdt in dienst bij rentree in Ronde van Denemarken, Kooij houdt Philipsen van winst

WielrennenOlav Kooij heeft de eerste etappe van de Ronde van Denemarken gewonnen. De 20-jarige Nederlander van Jumbo-Visma vloerde Jasper Philipsen en Timothy Dupont in de massasprint. Egan Bernal, die zijn comeback vierde, reed in dienst van zijn ploeggenoten en zette zich geregeld op kop van het peloton.

4 reacties

 • Roger De Boever

  2 maanden geleden
  Let op de jonge SPV-renner Jenno Berckmoes! Tiende in de massaspurt en dat zonder ervaring.
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  De Hollanders winnen, altijd, overal, vooral van de Belgen.
 • anita fostier

  2 maanden geleden
  Veel succes ,prachtige renner. Veel succes met je verdere loopbaan.
 • philippe stas

  2 maanden geleden
  Veel succes gewenst Egan , hier heb je keihard voor gewerkt
 1. “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto
  Wielrennen
  30

  “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto

  Een dag na zijn vertrek bij Lotto heeft John Lelangue (51) zijn nieuwe uitdaging bekendgemaakt. Hij gaat als algemeen manager aan de slag bij het ‘Lang Team’, de organisatie achter de Ronde van Polen. Axel Merckx (50) is in beeld om de (sportieve) taken bij de Lotto-ploeg - volgend jaar Lotto-Dstny - over te nemen. Marc Sergeant (63), die vorig jaar werd bedankt voor bewezen diensten, haalt op Twitter hard uit naar Lelangue.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.