Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Benen waren niet goed genoeg”: Van Aert en Philipsen stuiten op Pedersen in derde rit Parijs-Nice

Parijs-NiceMads Pedersen (Trek-Segafredo) heeft de derde etappe in Parijs-Nice gewonnen. De 26-jarige Deen toonde zich de sterkste op een hellende finish. Wout van Aert werd derde, Jasper Philipsen vierde. “Tot de sprint liep alles perfect, maar ik had de benen niet om Pedersen pijn te doen”, vertelde Van Aert - die wel het groen heeft. Christophe Laporte kwam in het slot ten val, maar blijft leider. 

16 reacties

 • Antoine Van De Velde

  5 maanden geleden
  Wout rijdt ondanks een knie blessure al twee dagen op rij top drie, hij roept het niet in als excuus maar het hindert hem wel.
 • Bert Verbist

  5 maanden geleden
  WVA, 3 dagen na elkaar top 3 rijden, dan ben je zeker wel goed denk ik he. Dat neemt niet weg dat hij geen rassprinter is, dat hij geen berggeit is, de tijdritten bijna zelfde verhaal, er zijn er overal enkelen die net wat beter zijn op een bepaald onderdeel. Maar in totaliteit is hij wel absolute top, een allrounder op vele onderdelen en kan altijd wel meespelen voor de overwinning, alles moet echter meezitten voor een sporter, hij zal zeker nog wel ergens zijn slag slaan dit seizoen.
 • Liliane Wuyts

  5 maanden geleden
  Wout is een prachtrenner. Zoekt nooit uitvluchten, is altijd eerlijk als het minder gaat, en natuurlijk verliest hij niet graag. Geen enkele topper verliest graag. Nogal logisch. Maar het is een doorzetter, geeft niet op. Hij had al een rit kunnen winnen, maar heeft die voor een ploegmaat gelaten, maakt hem nog grootser.
 • Geert Vermuyten

  5 maanden geleden
  WVA is én een sprinter ; een tijdrijder ; een klimmer én een superknecht voor z’n kopman. Die andere zijn alleen …sprinters . Normaal dat hij meer en meer evolueert richting grote ronde renner !?
 • eric reynebeau

  5 maanden geleden
  Wout is eerlijk en steekt het niet op zijn knie en geeft toe dat hij tekort kwam. @ Alexandra Caverneels . Mads Pedersen is al wereldkampioen geweest bij de profs in 2019 dus als u er nog nooit van gehoord heeft......
 1. KOERS KORT. Geen Vuelta voor Bernal, die rentree viert in Duitsland - Stewart boekt eerste profzege in Tour de l’Ain
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Geen Vuelta voor Bernal, die rentree viert in Duitsland - Stewart boekt eerste profzege in Tour de l’Ain

  Geen Egan Bernal in de Vuelta. De voorbije maanden werd gefluisterd dat de Colombiaan zou starten in de Ronde van Spanje, maar dat is dus niet het geval. Bernal maakt binnen twee weken zijn rentree in de Ronde van Duitsland (24-28 augustus). Eind januari hing zijn carrière nog aan een zijden draadje nadat hij op training tegen een stilstaande bus was gebotst aan het einde van een afdaling. Hij brak daarbij elf ribben, twee ruggenwervels, een dijbeen en een knieschijf. Ook zijn longen werden doorboord.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.