BELGA
Volledig scherm
© BELGA

B&B Hotels-team houdt op met bestaan: Belgen Debusschere, Lietaer en Warlop moeten op zoek naar nieuwe ploeg

WielrennenHet B&B Hotels-team van ex-prof Jérôme Pineau houdt op met bestaan. Dat betekent dat alle renners op straat staan en op zoek moeten naar een nieuwe ploeg. Zo ook onze landgenoten Jens Debusschere, Jordi Warlop en Eliot Lietaer.

1 reactie

 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Ik veronderstel dat de renners die nog een contract hebben tot 2023, in omhet even welke ploeg terecht kunnen en hun loon wordt uitbetaald door huidige ploeg. Contract is contract
 1. “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"
  PREMIUM
  59

  “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

  Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.