Links Marc Bracke, rechts Sarah Youmans.
Volledig scherm
Links Marc Bracke, rechts Sarah Youmans. © doltcini-vaneycksport, Facebook

Belgische manager van vrouwenploeg ontkent dat hij boekje te buiten ging: "Ik genoot al van het leven, maar een pervert ben ik niet”

WielrennenDe Internationale Wielerunie (UCI) heeft een formeel onderzoek opgestart naar mogelijk overschrijdend gedrag bij dameswielerploeg Doltcini-Van Eyck Sport. Eén van de personen waarop het onderzoek zich focust, is volgens de Franse krant Le Monde Marc Bracke. Onze landgenoot is de manager van het Belgische team en hij zou zich schuldig gemaakt hebben aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bracke zelf noemt de auteur van het artikel een riooljournalist, van een klacht tegen hem wegens grensoverschrijdend gedrag heeft hij geen weet.

8 reacties

 • Kelly Verlinden

  2 jaar geleden
  Elke pervert zegt van zichzelf dat hij geen pervert is. Leer respect voor vrouwen te hebben en dan krijg je deze problemen niet. Altijd hetzelfde met mannen in een machtspositie, vooral oude die hun uiterlijk niet mee hebben zoals deze viezerik. Heb zelf genoeg meegemaakt tot ik zelfstandig werd.
 • luc caels

  2 jaar geleden
  Ontkennen doen ze altijd. Waar rook is, is vuur. Ontslag aanbieden is hier gepast.
 • Annie Biot

  2 jaar geleden
  Eigenaardige uitleg toch wel, in zijn huis sliepen de meisjes boven ? En hij ging daar enkel kijken als ze weg zijn om te zien of ze opgeruimd hadden ? Evenwel, eerst maar harde bewijzen of het is niet gebeurd.
 • Julien De Kerpel

  2 jaar geleden
  Inderdaad Paul , als ze recht in haar schoenen staat zal ze ALLES wel bijgehouden hebben , en is het een koud kunstje voor " het gerecht " op dat uit te pluizen !
 • Paul Van Hooland

  2 jaar geleden
  Die renster moet de mail laten zien , als ze recht in haar schoenen staat , das al.
 1. Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”
  Wielrennen
  14

  Sénéchal neemt de maat van Stuyven en Van der Sande in Primus Classic, Van der Poel: “Kans op WK is groter dan ik ze vorige week inschatte”

  Florian Sénéchal volgt Edward Theuns op als winnaar van de Primus Classic. De Fransman draaide samen met ploegmaat Honoré de Belgen een loer in de slotfase. In een sprint met vijf nam Sénéchal de maat van Van der Sande en Stuyven. Yves Lampaert werd zesde. Zdenek Stybar een plekje verder en zo eindigde vier renners van Patrick Lefevere bij de eerste zeven.