Jens Keukeleire.
Volledig scherm
Jens Keukeleire. © BELGA

België slechts met zeven renners op EK: ook Keukeleire, vervanger van niet fitte Lampaert, haakt af

WielrennenBondscoach Sven Vanthourenhout moet het op het EK in München met slechts zeven renners doen. Nadat eerder al Yves Lampaert - niet honderd procent na de Tour - forfait gaf, haakt nu ook zijn vervanger Jens Keukeleire af.

8 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Jens had beter zijn kans gegrepen. Kwestie van je nog eens in de kijker kunnen rijden.
 • Bart Van der Stichelen

  2 maanden geleden
  Gewoon de Victor meenemen begot. Man in vorm en kan in dienst rijden van Van Aert en Evenepoel
 • stefaan lalonge

  2 maanden geleden
  Keukeleire heeft de laatste drie jaar nog geen platte prijs gereden. Wat bezielt deze bondscoach dergelijke renner te selecteren.
 • Joeri Rutten

  2 maanden geleden
  Rijdt de Keukeleire dan nog? Hij zou beter ermee stoppen.
 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Keukeleire, de meest anonieme renner van t peleton laastste jaren
 1. Remco Evenepoel naar Ineos? Michel Wuyts vindt het niet onrealistisch: “Uiteraard hebben ze de middelen”
  Play
  Wielrennen
  25

  Remco Evenepoel naar Ineos? Michel Wuyts vindt het niet onrealis­tisch: “Uiteraard hebben ze de middelen”

  Remco Evenepoel naar Ineos Grenadiers, volgens Michel Wuyts is het niet onrealistisch. “Ineos heeft uiteraard de middelen", zegt onze wieleranalist in bovenstaande video. “Het bedrijf Ineos heeft een omzet van 60 miljard per jaar, bij Soudal - de volgende hoofdsponsor van de ploeg van Patrick Lefevere, is dat 1,1 miljard. Als we naar de ploegen kijken dan heeft Ineos een jaarbudget van 51 miljoen euro. Bij de ploeg van Lefevere gaat het straks om een goeie twintig miljoen euro.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. “Iljo verklaarde mij zot toen ik bij hem kwam”: Evenepoel toont regenboogtrui en bolt met Keisse over finish, Christophe Laporte wint in Binche
  Play
  Wielrennen
  10

  “Iljo verklaarde mij zot toen ik bij hem kwam”: Evenepoel toont regenboog­trui en bolt met Keisse over finish, Christophe Laporte wint in Binche

  Niet Remco Evenepoel, wel Christophe Laporte heeft Binche-Chimay-Binche gewonnen. De Franse vicewereldkampioen rekende in een sterke finale af met Rasmus Tiller. Philippe Gilbert reed in zijn afscheidskoers op Belgische bodem naar een dichte ereplaats (6de). Remco Evenepoel liet het in de slotkilometers lopen en reed met de afscheidnemende Iljo Keisse over de streep. “Iljo verklaarde me zot dat ik bij hem kwam, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen dat hij alleen zou finishen.”
 4. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.