Photo News
Volledig scherm
© Photo News

België pakt eerste medaille op WK veldrijden, Sweeck en co rijden naar brons in Mixed Relay: “Voor iedereen een opsteker”

Brons, bijna zilver. In de mixed team relay behaalde België een eerste succesje op het WK veldrijden in het Nederlandse Hoogerheide. Zes Belgische renners — drie mannen, drie vrouwen uit de categorieën juniors, beloften en elite — eindigden op de derde plaats. Het Nederlandse team won, Groot-Brittannië was tweede op 31 seconden.

9 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Je bent maar zo sterk als u zwakste schakel
 • Antonina Quattrocchi

  2 maanden geleden
  Leuk initiatief!
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Als de coach de volgorde mag bepalen waarom laat je niet snelste starten ? Inhalen kost altijd extra concentratie en kans op tijdverlies. Maar wel goed voor teambuilding en groepsgevoel en ook prima derde plaats.
 • Erik Dhaeyer

  2 maanden geleden
  Of het nu een zilveren of een bronzen medaille is, mij om het even. Ideaal voor de groepssfeer en om zo het WK te beginnen.
 • Maurice Keukelaers

  2 maanden geleden
  De Mixed Relay, een uitvinding van het UCI om ook de mindere goden de kans op een medaille te gunnen.
 1. WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”
  Podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”

  Na de E3 en Gent Wevelgem is het nu vooral uitkijken naar de Ronde van Vlaanderen. Op basis van z’n vorige resultaten in de Ronde en wat we van hem gezien hebben de voorbije weken, is wieleranalist Michel Wuyts ervan overtuigd dat Mathieu van der Poel de topfavoriet is om de Ronde te winnen. Voor hun wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ zakten Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck af naar de living van Victor Campenaerts, die momenteel aan z’n bed gekluisterd zit na een zware val in Bredene Koksijde Classic. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.