BEKIJK. Wist Mas toen al hoe laat het was? Evenepoel pareert aanval van Spanjaard en kijkt hem recht in de ogen

VueltaGeschiedenis. Remco Evenepoel overleefde de laatste bergrit in de Vuelta en wordt zo de eerste Belgische groterondewinnaar sinds 1978. Enric Mas, die als tweede zal eindigen, kon Evenepoel nauwelijks onder druk zetten. Op de voorlaatste beklimming pareerde onze landgenoot eenvoudig een aanval van de Spanjaard, waarna de twee een blik uitwisselden. Mas wist toen al hoe laat het was en hield zich nadien koest op de slotklim. De ritzege was dan weer een prooi voor Richard Carapaz.

5 reacties

 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  Schijnaanval van Mas om het complot te verdoezelen, eens je in de aanval gaat moet je doorgaan maar niet na 300 m zich gaan zetten en de rode trui in het wiel volgen. Drie bergritten na elkaar en Mas heeft geen seconde goed gemaakt op Remco. Renners die op minuten staan die vallen aan en Mas. Waarom valt Remco niet aan en zet ze nog mer op minuten, een lekke band op het slechtste ogenblik buiten de 3 km en Remco kon fluiten na de overwinning.
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Een tour win je niet zonder ploeg
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Gaston een tour win je er alleen
 • gaston vandendriessche

  3 maanden geleden
  proficiat Remco de volledige tour allen opgelost hulp van ploeg minimaal sterk en nog zo jong belooft voor toekomst wij volgen u groetjes
 • Paul apers

  3 maanden geleden
  Top Remco ,van genoten