BEKIJK. Van de dubbele val van Bissegger tot de verrassende knaltijd van Lampaert: de hoogtepunten van de openingstijdrit in de Tour

Tour de FranceDe openingstijdrit van de Tour de France zit erop. Yves Lampaert knalde naar de zege én het geel, Wout van Aert moest vrede nemen met de tweede plek. Outsider Stefan Bissegger kwam daarnaast tweemaal ten val. Bekijk hierboven de opvallendste momenten van de dag.

9 reacties

 • Robin Schouppe

  5 maanden geleden
  Dik verdiend vind het super !!!!!
 • Mia depaepe

  5 maanden geleden
  Proficiat Yves!
 • Dirk Berghmans

  5 maanden geleden
  Proficiat Yves, gewoon geweldig
 • Mac Coppens

  5 maanden geleden
  (H)eerlijke man! Proficiat!
 • LUC VAN NUFFEL

  5 maanden geleden
  Proficiat Yves. Knap gedaan!!!
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.