BEKIJK. Onwaarschijnlijk sterke Van Aert lost Pogacar op slotklim en Vingegaard zet de Tour volledig naar zijn hand: de momenten van rit 18

Tour de FranceOersterk. Buitenaards. Zo kunnen we de dag van Wout van Aert wel samenvatten. Van meet af aan trok onze landgenoot ten aanval. Onderweg pakte hij twintig (overbodige) punten in de strijd om de groene trui. Op de tweede klim van de dag, de Col de Spandelles, kwam Van Aert als eerste boven. In de afdaling ontsnapte Jonas Vingegaard aan een drama. De Deen bleef maar net recht. Tadej Pogacar viel wel, maar Vingegaard wachtte hem op. Op de slotklim verzette Van Aert nog berewerk in dienst van zijn kopman. Hij loste zelfs Pogacar. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de etappe.

16 reacties

 • Annette Lenaerts

  6 maanden geleden
  En iedereen schijnt het normaal te vinden dat hij nu ook de beste klimmer is…
 • Rudi Bergmans

  6 maanden geleden
  Super etappe en super Wout!
 • Wim Cools

  6 maanden geleden
  Wat een spectaculaire tour dit jaar!
 • Chris Van den Eede

  6 maanden geleden
  Wat een prachtige etappe was dat!
 • Pieter Degryse

  6 maanden geleden
  De mooiste Tour van dit decennium!! Genieten!
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. Zo loodste Evenepoel Jakobsen naar de zege met een kopbeurt van 2,2 (!) kilometer: “Misschien wel snelste lead-out ooit”
  Wielrennen
  14

  KIJK. Zo loodste Evenepoel Jakobsen naar de zege met een kopbeurt van 2,2 (!) kilometer: “Misschien wel snelste lead-out ooit”

  Wereldkampioen of niet, Remco Evenepoel gaf vooraf al aan dat hij zich in deze Ronde van San Juan met veel plezier zou uitsloven voor sprinter Fabio Jakobsen. En of hij woord houdt: waar het zondag nog mis ging, was het gisteren wél prijs voor Soudal-Quick.Step. Mét een glansrol voor Evenepoel, die met een kopbeurt van maar liefst 2,2 kilometer het bedje spreidde voor Jakobsen. “Mooie revanche voor zondag”, was Evenepoel duidelijk bij onze man in Argentinië.