BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit

Tour de FranceEen emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.

26 reacties

 • Jose Delie

  5 maanden geleden
  Vingegaard verdiende winnaar van de tour, Van aert de beste renner in de tour !!! Proficiat !
 • Jan Van Bavel

  5 maanden geleden
  Waarom word er nooit gesproken over de meer dan honderd andere renners die nooit kunnen winnen en toch elke dag alles geven ? Zonder hen bestaat de koers niet !
 • Paul Van Hooland

  5 maanden geleden
  Zo reed men vroeger niet . Proficiat aan al de renners die de tour starte , ook de opgevers .
 • Christiaan van Mansfeld

  5 maanden geleden
  Vingegaard was de snelste maar dat was niet nodig. Heel slim om de laatste kilometers rustig aan te doen tot een soort van zegetocht in de laatste honderden meters.
 • jurgen apers

  5 maanden geleden
  Prachtig gewoon wat Wout doet. Nu zijn er die zeggen heeft BK niet gereden en daarom zo sterk ,awel dan moet hij niet meer BK rijden . Wat ne mooie TDF
 1. Lotte Kopecky moet na relatiebreuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”
  Play
  Wielrennen
  7

  Lotte Kopecky moet na relatie­breuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”

  “Het is een keuze die je maakt.” Een punt zetten achter een relatie is nooit makkelijk en al helemaal niet wanneer die partner ook nog je trainer is, zoals in het geval van Lotte Kopecky (27). De renster die in 2022 de ene sportieve triomf na de andere kende, brak recent met haar vriend Kieran De Fauw (38) en moet meteen ook op zoek naar een nieuwe coach. “Op korte termijn, ja.”
 2. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?