BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beeld per beeld geanalyseerd: Roglic heeft Van Aert wél proberen te helpen

WK wielrennenWilde of kon Roglic niet meer doen voor Van Aert in achtervolging op Alaphilippe? Het was één van de grote thema's na afloop van het WK. Alleen: de vraag klopt niet. De Sloveen heeft wel degelijk zijn deel gedaan.

69 reacties

 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Ik zeg u.. gezever! Hij wist dat hij nooit kon winnen en had het volle pond moeten geven. Maar alle gekheid op een stokje.. Julian is een mooie terechte winnaar.
 • erik deloof

  1 jaar geleden
  een goede renner rijd er zelf naartoe genre evenepoel
 • Wim Bok

  1 jaar geleden
  Zat wat te denken, denk als Van Aert alleen was geweest, zonder zo een sterke ploeg, dat het dan anders is. Kreeg het Jumbo gevoel bij de Belgische ploeg. Te sterk. De winnaar is trouwens ook een mooie, een man die er altijd voor gaat. Van Aert had ik het ook gegund. Het was een mooie finale.
 • serge rene vandevelde

  1 jaar geleden
  zoals ik al schreef Wout Van Aert is een nieuwe Raymond Polidor eeuwig tweede om te winnen moet je kunnen counteren en dat kan Wout niet
 • Jeanne Vercauteren

  1 jaar geleden
  En zo blijkt maar weer eens aan dat (belgische) media, reaguurders en andere roeptoeters hun oordeel weer eens te snel klaar hebben. Precies hetzelfde bij de situatie rond Groenewegen en Jakobsen. Men reageert vanuit de onderbuik als een kip zonder kop. Check eerst de feiten voordat je iets als waarheid in de openbaarheid gooit. Merkwaardig zondebokcultuurtje hebben jullie. Tel uw zegeningen in plaats van negativiteit de boventoon te laten voeren.
 1. Nét geen wereldtitel voor afscheidnemende De Ketele: hij pakt zilver in puntenkoers na ultraspannend duel met Fransman Thomas
  Baanwielrennen
  1

  Nét geen wereldti­tel voor afscheidne­men­de De Ketele: hij pakt zilver in punten­koers na ultraspan­nend duel met Fransman Thomas

  Kenny De Ketele (36) heeft op zijn laatste WK een knappe zilveren medaille gepakt in de puntenkoers. Op de derde dag van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in het Franse Roubaix was onze landgenoot lange tijd op weg naar het goud, maar na een ultraspannende koers ging de Fransman Benjamin Thomas er in het slot nog over. Voor De Ketele is het zijn laatste groot kampioenschap.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.