BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beeld per beeld geanalyseerd: Roglic heeft Van Aert wél proberen te helpen

WK wielrennenWilde of kon Roglic niet meer doen voor Van Aert in achtervolging op Alaphilippe? Het was één van de grote thema's na afloop van het WK. Alleen: de vraag klopt niet. De Sloveen heeft wel degelijk zijn deel gedaan.

69 reacties

 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Ik zeg u.. gezever! Hij wist dat hij nooit kon winnen en had het volle pond moeten geven. Maar alle gekheid op een stokje.. Julian is een mooie terechte winnaar.
 • erik deloof

  2 jaar geleden
  een goede renner rijd er zelf naartoe genre evenepoel
 • Wim Bok

  2 jaar geleden
  Zat wat te denken, denk als Van Aert alleen was geweest, zonder zo een sterke ploeg, dat het dan anders is. Kreeg het Jumbo gevoel bij de Belgische ploeg. Te sterk. De winnaar is trouwens ook een mooie, een man die er altijd voor gaat. Van Aert had ik het ook gegund. Het was een mooie finale.
 • serge rene vandevelde

  2 jaar geleden
  zoals ik al schreef Wout Van Aert is een nieuwe Raymond Polidor eeuwig tweede om te winnen moet je kunnen counteren en dat kan Wout niet
 • Jeanne Vercauteren

  2 jaar geleden
  En zo blijkt maar weer eens aan dat (belgische) media, reaguurders en andere roeptoeters hun oordeel weer eens te snel klaar hebben. Precies hetzelfde bij de situatie rond Groenewegen en Jakobsen. Men reageert vanuit de onderbuik als een kip zonder kop. Check eerst de feiten voordat je iets als waarheid in de openbaarheid gooit. Merkwaardig zondebokcultuurtje hebben jullie. Tel uw zegeningen in plaats van negativiteit de boventoon te laten voeren.
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.