Olivia Podmore en haar broer.
Volledig scherm
Olivia Podmore en haar broer. © Facebook Mitchell Podmore

Baanwielrenster Olivia Podmore op amper 24-jarige leeftijd onverwacht overleden

WielrennenVreselijk nieuws uit het baanwielrennen. De amper 24-jarige Nieuw-Zeelandse Olivia Podmore is onverwacht overleden. Een enorme klap voor haar familie en vrienden. Podmore werd niet geselecteerd voor de voorbije Spelen in Tokio, maar was er vijf jaar geleden in Rio wel bij. 

8 reacties

 • Xavier Debaere

  4 maanden geleden
  In het artikel de doodsoorzaak niet vermelden, maar eronder doodleuk over de zelfmoordlijn beginnen. Schandalig! Blijkbaar wil de familie dit niet kenbaar maken en wij hebben daar ook geen zaken mee! Misschien iets voor Unia.
 • Gabriella Sax

  4 maanden geleden
  Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden
 • jean pierre leemans

  4 maanden geleden
  Niet geslecteerd worden voor TOKIO, Is geen drama Is geen SCHANDE Op bazis van selectie proeven probeert men de ,Zie bvb de TRIALS in de VS,de op die moment,beste persoon uit te halen Een atleet kan tijdens een bepaalde periode ook in een mindere vorm zijn En dat doet niets af voor ,zijn,of haar verdienste in het verlleden
 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Peter Berg ; je kan niet in andermans hoofd kijken wat daar in afspeelt op dat moment en men zal het nooit weten .
 • Maxime Horemans

  4 maanden geleden
  veel te jong om nu al te gaan, heel veel sterken aan de familie & vrienden van deze sportieve meid.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. KOERS KORT. Kern van Lotto-Soudal voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar
  Koers kort
  2

  KOERS KORT. Kern van Lot­to-Soud­al voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar

  De 24-jarige Belg Cedric Beullens heeft een tweejarige overeenkomst bij Lotto-Soudal ondertekend. Daarmee maakt het Belgische WorldTeam zijn kern voor komend seizoen compleet. Beullens reed twee jaar in dienst van Sport Vlaanderen-Baloise. “Eerlijk gezegd is het nog niet volledig doorgedrongen dat ik volgend seizoen de kleuren van Lotto-Soudal zal verdedigen, maar uiteraard ben ik enorm blij met deze transfer”, reageert Beullens. “Na twee mooie jaren bij Sport Vlaanderen-Baloise is dit de goede stap in mijn carrière om mezelf verder te ontwikkelen. Waarom de keuze voor Lotto Soudal? Het Belgische team heeft een mooi project, een goede omkadering en ik zal er omringd zijn door heel wat jongeren en ervaren renners. Daarnaast krijg ik de kans mijn steentje bij te dragen tijdens de voorjaarsklassiekers, waarin ik echt verder wil evolueren.”