AFP
Volledig scherm
© AFP

Arnaud De Lie maakt andermaal indruk in Ster van Bessèges: “Was echt niet vanzelfsprekend”

WielrennenOpnieuw prijs voor Arnaud De Lie in de Ster van Bessèges. De 20-jarige renner van Lotto-Dstny won op indrukwekkende wijze de sprint in de derde etappe van de Franse rittenkoers. De Lie blijft zo ook in de leiderstrui.

13 reacties

 • Gerrit defreyne

  2 maanden geleden
  Terug een tweetalige Waal die de koers kleurt. Geweldige prestatie in de Ster van Besseges. Aan deze renner gaan we nog veel plezier beleven.
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Dit mag dan voor sommigen niet veel voorstellen, maar ze moeten toch ergens beginnen en ervaring opdoen, nietwaar? Ze moeten het niet direct opnemen tegen de besten. In ieder geval is De Lie een van de beteren en sprinten kan hij zeker.
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Helaas stelt dit allemaal niet zo veel voor, want de beste sprinters zitten momenteel ergens anders.
 • Luc Quinteyn

  2 maanden geleden
  Chapeau 🤠 Arnaud !
 • mon Callens

  2 maanden geleden
  Zal ooit eens winnen in Roubaix ...
 1. Onze spookrijder over Van Aert en Van der Poel na het opvallende zetelmoment: "Die twee samen is iets raars”
  PREMIUM
  5

  Onze spookrij­der over Van Aert en Van der Poel na het opvallende zetelmo­ment: "Die twee samen is iets raars”

  Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Net voor de E3 Saxo Bank Classic had hij het onder meer nog over het gerucht dat Pogacar en Van der Poel een entente zouden hebben gemaakt, de ongemakkelijke scène in de zetel en wie nu de tofste is: Van Aert of Van der Poel.
 2. DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”
  2

  DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”

  Als 159ste binnengedruppeld op de Via Roma op meer dan 12 minuten van Mathieu van der Poel, maar noem Otto Vergaerde (28) gerust een van de MVP’s achter de twee top tien-plaatsen van Trek-Segafredo in Milaan-Sanremo. Een hele dag moest hij kopman Jasper Stuyven voorin houden, een stevige taak. “Want op een koers van 300 kilometer plast een renner wel wat af.”