Lance Armstrong, George Hincapie, Mark Cavendish, Bradley Wiggins en Jan Ullrich.
Volledig scherm
Lance Armstrong, George Hincapie, Mark Cavendish, Bradley Wiggins en Jan Ullrich. © @themove

Armstrong, Ullrich, Wiggins en Cavendish vol lof over Evenepoel: “De manier waarop hij wint, getuigt van grote dominantie”

WielrennenMooie woorden over Remco Evenepoel in ‘The Move’, de podcast van Lance Armstrong. De Amerikaan had naar aanleiding van het WK wielrennen een uitzonderlijk panel met Jan Ullrich, Mark Cavendish en Bradley Wiggins: “Evenepoel is een ongelofelijke coureur.”

6 reacties

 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  De Giro is zwaarder dan de Tour. De Tour is wel Grote, allesomvattender. Remco kan beide winnen. Maakt m. i. niet uit welke hij eerst rijdt. EEn van beide volgend jaar, maar eeker geen twee in hetzelfde jaar. Tenslotte rijdt hij ook alle zware klassiekers, hij zal het aan de Vlaamse fans en zijn wereldtrui verplicht zijn ook de Ronde te rijden (en te trachten te winnen..)
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Zo fris als hij de Vuelta uitkwam zou de Giro alleen maar goed doen als voorbereiding voor de Tour..
 • Wim David

  2 maanden geleden
  Hij moet rijden waar zijn hart ligt. Rijdt hij Frankrijk ok, rijdt hij italie ook ok. Zijn beiden mooie wedstrijden. Wie zou ze niet allebei op zijn palmares willen. Maar allebei in 1 jaar, nee.
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  Dit zijn toprenners geweest die slaan de nagel op de kop.
 • Nicholas Rombaut

  2 maanden geleden
  Waarom zou hij in godsnaam volgend jaar geen tour de France rijden ? Elk jaar dat je wacht is een jaar kwijt en hij heeft nu wel duidelijk bewezen dat hij er klaar voor is.
 1. Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperiode rijd ik vijf crossen”
  Wielrennen
  9

  Florian Vermeersch keert (tijdelijk) terug naar oude liefde: “In kerstperio­de rijd ik vijf cros­sen”

  Voor hij in 2021 hoge ogen gooide op de weg met een tweede plaats in Parijs-Roubaix, was Florian Vermeersch een crosser. Bij de junioren won hij zes crossen en eindigde hij vierde op het EK. Eind december keert de 23-jarige renner van Lotto-DSTNY tijdelijk terug naar zijn oude liefde. “Ik ga vijf crossen rijden, maar verwacht er niet veel van. Het is puur ter voorbereiding op het wegseizoen.”