Arbeidshof geeft Nuyens gelijk, Van Aert veroordeeld tot boete van 662.000 euro: “Dit is absoluut en volledig eerherstel”

WielrennenEen verbrekingsvergoeding van 660.000 euro. En een dringende reden voor ontslag die door het Arbeidshof van Antwerpen van de tafel is geveegd. Wout Van Aert kreeg gisterochtend hoog in de bergen in het Franse Tignes vervelend nieuws te horen. Het Arbeidshof oordeelde dat zijn contractbreuk op 17 september 2018 met Sniper Cycling, de ploeg van Nick Nuyens, onterecht was. De opluchting in het kamp-Nuyens is groot: “Dit is absoluut en volledig eerherstel.”

31 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  2 weken geleden
  Zou mij niet verbazen dat Nuyens dit gevraagd heeft maar kan je amper bewijzen in een rechtszaak. Als het waar is zou ik er ook niet meer voor willen werken. Voor Nuyens gaat het gewoon om geld.
 • patrick de bock

  2 weken geleden
  Het is toch heel eenvoudig: een ondertekend kontrakt moet gerespecteerd worden! En ik zou niet weten waarom voor VA de wetten anders zouden zijn.
 • Luc Croonenborghs

  2 weken geleden
  Aan zijn sponsors heeft Nuyens geen goodwill getoond toen kopman Van Aert vertrok. Bij hen heeft hij alles afgedwongen via dagvaardingen. Zou netjes zijn om dat geld terug te geven aan de betrokkenen voor gemiste publiciteit.
 • Frank Coussement

  2 weken geleden
  Nuyens wil zich verrijken op de kap van een echte coureur.
 • Dirk Van Den Bossche

  2 weken geleden
  Niet te vroeg juichen Nuyens , na cassatie zal je hopelijk met 0 euro afdruipen. Je had niet eens het geld om Wout te betalen. En Roompot moest je niet hebben bij de fusie.
 1. KOERS KORT. Ben Hermans soleert naar zege in Italiaanse eendagswedstrijd Giro dell’Appennino - Blauwe voorband voor Wout van Aert in de Tour
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Ben Hermans soleert naar zege in Italiaanse eendagswed­strijd Giro dell’Appennino - Blauwe voorband voor Wout van Aert in de Tour

  Ben Hermans heeft met overmacht de Giro dell’Appennino aan zijn erelijst toegevoegd. Onze 35-jarige landgenoot kwam na een straf nummertje solo aan. Hij reed in de finale weg uit een groepje met ondere andere het achttienjarige toptalent Juan Ayuso. De winnaar van de Ronde van Italië voor beloften maakte indruk, maar Hermans was te sterk. Het is voor het eerst sinds 1991 (Dirk De Wolf) dat er nog eens een Belg de Giro dell’Appennino wist te winnen.