Van Aert.
Volledig scherm
Van Aert. © Photo News/Belga

Altijd al een fiets van Wout van Aert in huis willen halen? Dan is dit een unieke kans

WielrennenDe fietsen van Wout van Aert en zijn ploegmaats bij Jumbo-Visma staan te koop. De Nederlandse topploeg, die volgend seizoen de overstap maakt naar Cervélo, veilt de tweewielers online. De renners koppelen aan hun fiets ook telkens een verhaal. “Een manier om de samenwerking van de voorbije jaren te eren”, volgens Jumbo-Visma.

5 reacties

 • Marc Talloen

  3 weken geleden
  Ik denk dat hij zijn Bianchi gaat missen ,eerste foto's van Van Aert op nieuwe Cervelo gezien ,het ziet er niet uit .Je ziet dat hij verkrampt op die fiets zit, ik denk dat Jumbo volgend jaar geen potten gaat breken met hun nieuwe fietsen .
 • Albert Vos

  1 maand geleden
  Luc Vekens, zou me straf lijken wat je daar stelt. Op de veiling staan verschillende fietsen van Wout, je kan het echtheidscertificaat lezen. Bij een staat dat hij er tijdens MSR op gereden heeft... indien dit niet zo blijkt te zijn en dat ooit uit komt is het boerenbedrog en lijden ze behoorlijk gezichtsverlies, dat gaan ze heus niet riskeren voor 10K...
 • luc Vekens

  1 maand geleden
  Rechtzetting:Wout krijgt fietsen van Jumbo zoals een werknemer zijn materiaal ter beschikking mag gebruiken.Einde seizoen worden deze fietsen verkocht.Wout die krijgt zijn exemplaar van bv. van Milaan San Remo wel wegens emotioneel, hij zal die niet moeten kopen. Maar fietsen van helpers, ploegmaten dat kan je wel kopen, evenals dezelfde fiets zoals Wout er een gebruikt heeft tijdens MSR. Maar een originele gebruikte van Wout met een topoverwinning daar komt niemand aan, tenzij insiders.
 • luc Vekens

  1 maand geleden
  Een fiets van Wout Van Aert is niet te koop bij Jumbo Vista! Wout koopt zijn fietsen zelf! (Of hij krijgt ze zelfs) Eind 1982 verkocht de ploeg 'Boule d'or' hun Colnago fietsen. Ik heb persoonlijk Daniël Willems zijn Colnago fiets gekregen die ik bij hem thuis heb mogen gaan in ontvangst nemen dankzij de video's die ik van hem verzamelt had. Weliswaar zonder zadel en pedalen. Gratis gekregen.
 • Bram Volckaert

  1 maand geleden
  2000€ voor die fiets is niks e :) basisprijs voor de Oltre XR4 ligt op 7k€ Ik heb er zelf al eentje en ik kan de fiets enkel aanbevelen, topmachien!
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"