BELGA / BELGA
Volledig scherm
© BELGA / BELGA

“Als het gebeurt, is het vloeken”: numeriek voordeel en tóch afgetroefd, waar liep het fout voor Soudal-Quick.Step in Brugge-De Panne?

WielrennenIndrukwekkend nummertje van Jasper Philipsen gisteren (25) in Brugge-De Panne. Soudal-Quick.Step had de koers altijd moeten winnen, zij waren numeriek in het voordeel. Maar wat doe je als die ene tegenstander zó sterk is? Vloeken. Yves Lampaert: “Er was niks tegen Philipsen te beginnen.”

9 reacties

 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  De hele ploeg rijdt veel sterker dan normaal overal en dat pas als ze bij alpecin rijden Velen in die ploeg zijn "afdankertjes" van andere ploegen en rijden nu top tien in klassieker Niemand stelt zich vragen
 • ludo haers

  2 maanden geleden
  Winnaars mentaliteit dat is het waar het om gaat. Lampaert koerst met een luier in zijn broek.
 • Sven Soleme

  2 maanden geleden
  Op 1.5km van de finish liet Philipsen zich langs rechts uitzakken en zat vast met Kooij en Frison naast hem. Dat was het ideale moment om te gaan.. Maar hij probeerde zelf niet. Raar..
 • Gijsbrecht Sleeckx

  2 maanden geleden
  Lampaert had vroeger moeten aanvallen, desnoods een paar keer. Renaat Schotte is trouwens ook gebuisd! Vanwege het nalaten van deze allerbelangrijkste vraag. Waarom heb je niet aangevallen? Mijn antwoord: niet gretig genoeg, te weinig winnaarsmentaliteit ! Philipsen had dat gisteren duidelijk wel.
 • jenty turtelboom

  2 maanden geleden
  Top koers gereden van jasper!