Sylvan Adams (l) en Chris Froome.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvan Adams (l) en Chris Froome. © AFP

Als geld geen issue is: steenrijke baas die imago van Israël wil oppoetsen heeft Froome beet, welke knechten volgen?

Wielrennen“Als de baas iets in zijn hoofd haalt, dan moet alles wijken”, aldus Ben Hermans, wielrenner bij Israël Start-Up Nation. Woorden die omgezet worden in daden. Chris Froome verlaat aan het einde van het seizoen Team Ineos en trekt naar Israël Start-Up Nation. De volgende stap: versterking halen om de 35-jarige Brit bij te staan. Geld is geen issue. 

0 reacties

 1. Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”
  Play
  Veldrijden
  14

  Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”

  Adrie van der Poel, vader van Mathieu - die pas op 18 december zijn rentree maakt in het veld -, is helemaal niet verrast over de demonstratie van Wout van Aert in Boom. “Zoals ik voorspeld had”, vertelt hij bij VTM Nieuws. “Ik zei vorige week tegen de vader van Toon Aerts dat Wout met één minuut voorsprong zou winnen. Dáár zat ik er wel naast. Want het werden er twee... (Van Aert finishte met een voorsprong van 1'40", red.). We hebben Wout de voorbije weken kunnen volgen want hij zet al zijn gegevens op Strava. Hij deed best veel trainingsarbeid met veel crosstrainingen. We konden er de klok op gelijkzetten dat hij vandaag een topprestatie zou afleveren.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.