Ook de beloften (hier Alec Segaert) rijden op het bochtige parcours, zij het één rondje.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de beloften (hier Alec Segaert) rijden op het bochtige parcours, zij het één rondje. © Photo News

Alles wat u moet weten over de WK-tijdrit met parcoursbouwer Scott Sunderland: “Ik vrees dat Remco te laat of te vroeg is afgereisd”

WK wielrennenBinnen drie dagen doen Remco Evenepoel en Yves Lampaert een gooi naar de regenboogtrui in Wollongong. De hoogste tijd om een voorbeschouwing. Parcoursbouwer Scott Sunderland: “Remco maakt kans, maar om Ganna te kloppen, zullen de Vuelta plus jetlag hem te veel parten spelen.”

18 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  waarschijnlijk heeft Ganna een vlucht eerder of later gepakt, niet te vertrouwen die Italianen maar of ie daarbij die ruime minuut gaat goedmaken valt te betwijfelen...
 • Stephane Neuville

  2 maanden geleden
  Weer iemand met een magische glazen bol...
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Wat is dat nu voor een uitleg, te vroeg of te laat, dan kan het evengoed juist op tijd zijn ook lijkt mij. We zullen zondag wel zien wat het gaat worden als Ganna een mindere dag heeft kan alles.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  De mening van de parcoursbouwer is slechts de mening van... de parcoursbouwer. Of die deskundig ter zake is wanneer het over de conditie van Remco gaat valt sterk te betwijfelen. En hopelijk heeft hij zijn job als parcoursbouwer een beetje deftig gedaan want anders gaat hij weer een keer de mist in.
 • Yves Gysel

  2 maanden geleden
  Scott Sunderland heeft een punt, maar indien Remco echt zijn zinnen heeft gezet heeft op deze tijdrit, dan weet ik het zo nog niet. We spreken hier wel over Remco en zijn tijdrit in de Vuelta was fenomenaal. 55,67 km/h gemiddeld. Wie doet dit hem na? Behoorlijk indrukwekkend. Eerlijk, ik zou al niet veel goesting meer hebben om mee te doen, als tegenstander. Uit angst dat Remco mij zou vernederen.
 1. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”
 2. Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk
  Veldrijden
  37

  Wout van Aert pronkt met nieuwe auto, maar heeft meteen poetswerk

  Op de comeback in het veld van Wout van Aert (28) is het nog even wachten, maar de Belgische kampioen pronkt op Instagram wel al met een nieuwe aanwinst. Een Land Rover Defender in de duurste uitvoering, toch al snel goed voor een bedrag van minstens 100.000 euro. Van Aert moest met z'n spiksplinternieuwe wagen slechts vijf minuten rijden vanuit de garage, maar dat bleek voor een vogel voldoende om de auto te besmeuren. En zo had Van Aert bij thuiskomst meteen poetswerk.