Allerlaatste kans op 5.000 euro: neem deel aan de Gouden Klassiekers en win talloze prijzen
Gouden KlassiekersVandaag en morgen staan met de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne de eerste twee voorjaarsklassiekers op het programma. Bewijs in de Gouden Klassiekers dat jij de beste ploegleider bent van de Omloop tot in Luik. De hoofdprijs van een mooie prijzenpot? Liefst 5.000 euro. Aarzel dus niet en stel snel een ploegje samen. Vandaag om 11:15 verstrijkt de deadline.
Na de Gouden Cross kan je met de Gouden Klassiekers opnieuw beginnen puzzelen en je eigen droomteam samenstellen. Ben jij ervan overtuigd dat jij als de beste je eigen wielerploeg kan samenstellen? Schrijf dan je team(s) in en wie weet ga je wel aan de haal met de hoofdprijs van 5.000 euro.
Hoe doe je mee aan de Gouden Klassiekers?
Stap 1: Surf naar goudenklassiekers.be en maak je account aan.
Stap 2: Begin te sleutelen aan je ideale team. Selecteer 15 renners uit het peloton met een budget van 275 miljoen euro. Opgelet: maximaal 3 renners van dezelfde ploeg mogen deel uitmaken van jouw formatie. Goed wikken en wegen is dus de boodschap.
Stap 3: Je ploeg is klaar voor twee maanden voorjaarsklassiekers? Dan moet je enkel nog een ‘superkopman’ aanduiden. Die renner kan je bij elke koers extra punten opleveren. Uiteraard kan je de ‘superkopman’ elke speeldag veranderen.
Stap 4: Bevestig jouw deelname door 9 euro per ploeg te betalen. Teams doen pas écht mee van zodra de betaling ontvangen is. Ploegen kunnen enkel online worden betaald via Bancontact (alle Belgische banken): Visa, MasterCard, KBC, Belfius of ING. Op die manier heb je de garantie dat jouw ploeg meteen betaald is en dus meedoet vanaf de eerstvolgende speeldag. Ploegen kunnen niet per overschrijving worden betaald.
Stap 5: Geniet van de voorjaarsklassiekers en gids je ploeg naar fantastische prijzen! Elke speeldag kan je op goudenklassiekers.be de scores van jouw team(s) checken en ontdekken of je in de prijzen gevallen bent.
Hoe scoor je punten?
In elke wedstrijd sprokkelt de top 30 van de uitslag punten: bij een World Tour-wedstrijd verdient de dagwinnaar 100 punten, de 30ste haalt nog 2 puntjes binnen. Bij een niet-World Tour race (Kuurne-Brussel-Kuurne, Scheldeprijs en Brabantse Pijl) pakken de eerste 30 renners tussen 85 en 1 punt(en).
Als jouw ‘superkopman’ in de top drie eindigt, komt daar nog een bonus bovenop. Wint hij de klassieker, pakt hij 15 extra punten. Wordt hij tweede, verdient hij nog eens 10 punten. Finisht hij als derde, krijgt hij er 5 punten bij.
Klassiekers win je niet zonder ploegmaats. Daarom verdienen alle teamgenoten van de ritwinnaar voor die koers 5 extra punten - ongeacht of ze de race zelf uitrijden of niet.
De prijzenpot
Naast eeuwige roem is er in de Gouden Klassiekers nog een pak meer te winnen. Ben jij bij de aankomst van Luik-Bastenaken-Luik (de laatste speeldag, red.) de beste in het algemeen klassement? Dan kaap jij de hoofdprijs, 5.000 euro cash, weg. Voor de andere toppers in het eindklassement én de dagwinnaars zit er ook nog heel wat moois in de prijzenpot. Dit jaar zijn er vooral heel wat cashprijzen te winnen.
De Dubbel
Geen klassiekers die zo bekoren als de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Daarom zet de Gouden Klassiekers die koersen extra in de kijker. In het speciale klassement ‘De Dubbel’ krijgen jouw ploegen punten op basis van hun prestaties in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Uiteraard zijn er ook aparte prijzen voorzien voor de beste kasseimanagers.
Ben jij de grootste wielerkenner van het land? Speel mee met de Gouden Klassiekers en maak kans op 5.000 euro en talloze prijzen.
Dit artikel is u aangeboden door de Gouden Spelen. Goudenspelen.be is een website waar je fantasy sportgames kan spelen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
4
“Wunderbar”: Van Aert maakt eerste tochtje in Zwitserland (op gravelfiets)
-
6
KIJK. Jumbo-Visma (op roze sokken) aan het feest, de sprint van Cavendish en valpartij in laatste meters: dé momenten van de slotrit
De slotrit van deze Giro verliep zoals verwacht: de roze trui dronk met z’n ploeg (allemaal gehuld in passende roze sokken) een glaasje champagne, de tegenstanders kwamen met felicitaties en aan het eind won een sprinter. Mark Cavendish was de afmaker van dienst, met hulp van z’n goede vriend Geraint Thomas. In de Britse sprinter z’n zog gingen er nog een aantal zwaar tegen de grond. Ook dat was een constante in deze Ronde van Italië: valpartijen. De hoogtepunten van de slotrit in deze Giro kan u in bovenstaande video bekijken. -
Livios
Hopen werk op de tuinkalender van juni: "Zeer belangrijk om snoeiafval goed op te ruimen”
Deze maand is extra druk voor (hobby)tuiniers: de moestuin draait op volle toeren, het onkruid plant zich razendsnel voort én er moeten hagen gesnoeid worden. Daarbovenop kan zomerdroogte al voor problemen zorgen. Bouwsite Livios vroeg tuinexpert Bart Verelst hoe je deze klussen best aanpakt. -
-
De klassieke, rechthoekige handtas is passé. Dit model is wél erg hot deze zomer
-
2
KIJK. Een opsteker na moeilijke weken: Lennert Van Eetvelt wint in Tour Alpes-Isère en is de nieuwe leider
Een opsteker. Lennert Van Eetvelt (21) won de vierde rit in de Tour Alpes-Isère en is de nieuwe leider. De renner van Lotto Dstny rijdt zijn eerste koers nadat hij op non-actief werd geplaatst voor het gebruik van een neusspray, waar hij al snel voor werd vrijgesproken. -
PREMIUM19
Thibau Nys pakt eerste profzege in Noorwegen en doet een leuke vaststelling: “Ik haal die hoge wattages, ook bergop”
Stavanger zit voor eeuwig in zijn hart. Dáár, aan de Noorse zuidwestkust, won Thibau Nys (20) zaterdag zijn allereerste profkoers. Een nieuwe stap in zijn ontwikkelingsproces, waar nu écht wel vaart in komt. “Ik evolueer stilaan naar een renner die op termijn heel wat types wedstrijden moet aankunnen. Leuk gevoel.” -
TV
STREAMINGTIP. ‘More Than This’: liefde in alle kleuren
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer