Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alexander Kristoff wint slotetappe in thuishaven, Remco Evenepoel eindwinnaar: "Het was een geweldige week”

WielrennenAlexander Kristoff heeft de slotetappe in de Ronde van Noorwegen gewonnen. De Noor van Intermarché-Wanty-Gobert hield Ethan Vernon en Mads Pedersen af in de sprint. Ondanks een massale val op 52 kilometer van het einde verloor Remco Evenepoel geen tijd en schreef hij de Ronde van Noorwegen op zijn naam. 

0 reacties

 1. Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”
  Play
  Tour de France
  22

  Gele Wout van Aert gooit leeuwtje naar zoontje Georges: "Ik dacht dat ik ging winnen, maar deze trui maakt dat goed”

  Het slechte nieuws: Yves Lampaert is zijn gele trui kwijt. Het goede nieuws: Wout van Aert, een andere Belg, is de nieuwe geletruidrager in de Tour. De Belgen hebben hun start in de Tour de France niet gemist. Wout van Aert was zaterdag voor de tweede keer in twee dagen tweede, maar dat vindt hij niet erg meer. Het gele leeuwtje was voor zoon Georges. Van Aert: “Ik kijk ernaar uit om het geel de komende dagen te tonen.”
 2. ANALYSE NA AANKOMST (2). Michel Wuyts over Wout van Aert: “De verlossing van de overwinning is er nog niet en dat kan mentaal gaan spelen”
  Play
  Tour de France
  13

  ANALYSE NA AANKOMST (2). Michel Wuyts over Wout van Aert: “De verlossing van de overwin­ning is er nog niet en dat kan mentaal gaan spelen”

  “Wout van Aert zet aan op 170 meter van de streep, zoals dat hoort”, vindt onze analist Michel Wuyts. “Alleen heeft hij weer de pech dat er nog één opkomende man is en dat is Dylan Groenewegen.” Toch is Wuyts van mening dat Van Aert vandaag een gouden zaak heeft gedaan. “Hij breidt verder uit voor geel en groen. Het is voortborduren met een dubbel gevoel, maar dat is de Ronde van Frankrijk.” Ook over de overwinning van Groenewegen had onze analist nog een woordje klaar. “Deze zege is voor Groenewegen misschien wel belangrijker dan die voor Fabio Jakobsen gisteren.”
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.