BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Alexander Kristoff wint het Circuit Franco-Belge, topfavoriet Biniam Girmay kust het asfalt en gaf er de brui aan

WielrennenAlexander Kristoff heeft het Circuit Franco-Belge 2022 op zijn naam geschreven. De Noor van Intermarché-Wanty-Gobert versloeg onze landgenoten Dries Van Gestel en Victor Campenaerts. Topfavoriet Biniam Girmay gaf op na een valpartij, maar liep geen breuken op.

3 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Die Girmay valt precies in elke koers na de giro, zo win je geen koersen.
 • jan van eyndhoven

  2 maanden geleden
  Wat een karakter verdiende winnaar 👏👏👏👍🏻
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  3 keer sterven en nog winnen chapeau Alexander wat doet lotto?
 1. RECONSTRUCTIE. “Remco werd een beetje nerveus. Ik zei dat hij kalm moest blijven”: zo rolde de Belgische ploeg, ondanks Franse prikken, de rode loper uit voor Evenepoel
  Play
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  12

  RECONSTRUC­TIE. “Remco werd een beetje nerveus. Ik zei dat hij kalm moest blijven”: zo rolde de Belgische ploeg, ondanks Franse prikken, de rode loper uit voor Evenepoel

  Door het nachtelijke tijdstip is de kans groot dat u het gros van de triomfrace van Remco Evenepoel in Wollongong hebt gemist. Bij deze een reconstructie van de winnende triomf door de ogen van de bondscoach en de zes helpers die de rode loper uitrolden. “’Ik ben super. Ik wil dat je rijdt.’ Eerst twijfelde ik nog, want we hadden weinig zicht op de koerssituatie.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.