Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alejandro Valverde, de onbetwiste koning van de Muur van Hoei

WielrennenVorig seizoen was een echt rotjaar voor Alejandro Valverde, maar dit jaar staat de 40-jarige Spanjaard er weer helemaal. Met winst in de GP Miguel Indurain, een zevende plaats in de Ronde van het Baskenland en een vijfde plaats in de Amstel Gold Race, is hij net op tijd in vorm om een gooi te doen naar zijn zesde overwinning in de Waalse Pijl. Wanneer was Valverde de beste op de Muur van Hoei en welke wereldtoppers verwees hij naar de dichtste ereplaatsen? Een overzicht.

0 reacties

 1. Zielsgelukkige Van der Hoorn kan het niet geloven: “Ik snapte er niets van toen ik over de finish reed”
  Play
  Giro
  2

  Zielsgeluk­ki­ge Van der Hoorn kan het niet geloven: “Ik snapte er niets van toen ik over de finish reed”

  Het geluk en ongeloof spatten ervan af. “Ik kan dit echt niet geloven, ik snapte er niets van toen ik over de finish reed”, waren de eerste woorden van Taco van der Hoorn minuten nadat hij vanuit de vroege vlucht onverhoopt de ritzege had gepakt in Canale. “Vandaag gingen ze geen vroege vlucht rijden zonder mij. Aan de ritzege dacht ik niet echt, maar 0,5 procent kans op winst was genoeg om mee te gaan.”
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  1

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  1

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01