Aflevering 1. Koers zkt. Vrouw gaat van start met pittige techniektraining: “Er zitten meiden bij die écht potentieel hebben”

WielrennenMet ruim 3.000 vrouwen waren ze, maar straks krijgt er maar eentje een profcontract. Starcasino Cycling Team deed met Koers zkt. Vrouw een oproep om vrouwelijk wielertalent van eigen bodem te strikken. De respons was gigantisch, aan de vrouwen zelf nu om hun kunnen te tonen. Te beginnen met een techniektraining in Lovendegem. En of het er pittig aan toeging. “Ik ben twee keer over de kop gegaan.” Maar ook enkele toekomstige sterren. “Er zitten meiden bij die écht potentieel hebben.”

1 reactie

 • Pat Debal

  11 maanden geleden
  Daarom dat we op zoek zijn naar sponsors en wielrensters om een ploeg op het been te krijgen wie er wil mee helpen ben je altijd welkom
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrekken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand
  Play
  BK Veldrijden
  7

  REACTIES. Runner-up Sweeck: “Deze lijn doortrek­ken tot WK” - Iserbyt en Aerts zakken door het zand

  In de schaduw van Belgisch kampioen Wout van Aert kaapten Laurens Sweeck en Quinten Hermans de overige podiumplaatsen weg. Het hoogst haalbare, want ze moesten zoals verwacht hun meerdere erkennen in Van Aert. “Ik moest mijn tenen uitkuisen om hem één ronde te volgen", aldus Quinten Hermans. Toon Aerts en Eli Iserbyt, vooraf twee schaduwfavorieten, zakten door het zand.