Omloop Het Nieuwsblad, februari 2018. Dries Devenyns moet in de Omloop Het Nieuwsblad opgeven, net voorbij de Muur van Geraardsbergen. Niet omdat de benen niet goed zijn, niet omdat hij vindt dat zijn job erop zit, wel omdat hij onderweg één van zijn lenzen verloor. Devenyns ziet niets meer en zo kan niemand koersen. Ook in de wagen waarin hij na de Muur werd opgepikt, moet hij alle moeite doen om met één oog de koers op tv te kunnen volgen.
Volledig scherm
Omloop Het Nieuwsblad, februari 2018. Dries Devenyns moet in de Omloop Het Nieuwsblad opgeven, net voorbij de Muur van Geraardsbergen. Niet omdat de benen niet goed zijn, niet omdat hij vindt dat zijn job erop zit, wel omdat hij onderweg één van zijn lenzen verloor. Devenyns ziet niets meer en zo kan niemand koersen. Ook in de wagen waarin hij na de Muur werd opgepikt, moet hij alle moeite doen om met één oog de koers op tv te kunnen volgen. © Sigfried Eggers

Achter de schermen van de 73 zeges: het boerenjaar van Quick.Step Floors in intrigerende foto’s

Wielrennen‘The Wolfpack’ van Quick.Step Floors kende een ongeëvenaard seizoen. 73 keer kraaiden de renners van manager Patrick Lefevere victorie, nooit deed een team beter. Huisfotograaf Sigfrid Eggers trok een heel seizoen mee in het spoor van de ploeg en gunt de wielerfans in het boek ‘THE WOLFPACK - 365 days on the road’ met een heleboel intrigerende foto’s een blik achter de schermen bij de meest succesvolle formatie van het afgelopen seizoen. 

4 reacties

 • Moreno Tecchio

  2 jaar geleden
  Prachtig team prachtige foto's , en al de rest de normaalste zaak van de wereld in het wielrennen ! Dus zeikers mondje toe en voor eigen deur vegen !
 • jos dedecker

  2 jaar geleden
  Wie gelooft dit nog? Het begeleidingsteam van deze ploeg bestaat naast Ibarguren o.a. uit Aldag (betrapt), Bramati (betrapt), Holm (betrapt), Steels (positieve test), Schaffrath (Fuentesklant), dokter van Mol (heeft bekend dat hij 'kennis' heeft van doping) en Toon Cruyt (door diverse renners beschuldigd van toedienen doping).
 • Ronny Popelier

  2 jaar geleden
  Prachtige reportage foto's natuurlijk zoals ze zijn. Hieraan ziet men ook hoe zwaar het beroep wielrenner wel is, en toch zonder morren ,al dan niet gekwetst na een valpartij terug de fiets op. Respect wielrenners, respect Quick-Step voor de 73 overwinning. Chapeau met groooooooooooooote strik rond.
 • walter zinzen

  2 jaar geleden
  Sterke beelden, al doet het HDR-sausje ze geen goed.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip