AG Insurance-NXTG
Volledig scherm
AG Insurance-NXTG © AG Insurance-NXTG

Achter de schermen bij AG Insurance-NXTG, een week vol beproeving, tegenslag, geluk en samenhorigheid op een prachtige manier afgerond

AG InsuranceAG Insurance-NXTG was de jongste ploeg in het Tour-peloton, maar zeker niet de minst ambitieuze. Sponsor AG Insurance geeft de HLN-lezers een unieke blik achter de schermen van de Tour de France Femmes via een videoreeks van de ploeg.

 1. Na Van der Poel duikt ook Van Aert opnieuw het veld in: neem jij de drievoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Na Van der Poel duikt ook Van Aert opnieuw het veld in: neem jij de drievoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Wout van Aert zijn langverwachte rentree in het veld. De Belgische kampioen verschijnt aan de start van de Wereldbekermanche in Antwerpen. Samen met Mathieu van der Poel - die vorige week bij zijn wederoptreden meteen aan het langste eind trok - is hij de duurste renner in de Gouden Cross, maar Van Aert is een garantie op veel punten. Neem jij de drievoudige wereldkampioen op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je hem links liggen?
 1. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?
 2. Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo
  Play
  Veldrijden
  32

  Mathieu van der Poel vanavond nog naar kinesist na val in Boom: “Ik heb me toch flink bezeerd”, Tom Pidcock juicht na solo

  Tom Pidcock heeft met de Superprestigecross in Boom zijn tweede zege als wereldkampioen geboekt. De Brit herstelde wonderwel van een valpartij met Mathieu van der Poel, die wel nog een sterke inhaalrace reed en vanavond langsgaat bij de kinesist. Morgen krijgt de Nederlander in Antwerpen kans op revanche, en dan komt ook Wout van Aert erbij.