Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

52-jarige Andrea Tafi heeft ploeg om Parijs-Roubaix te rijden: “Niemand heeft dit in de geschiedenis van het wielrennen al gedaan”

WielrennenAndrea Tafi (52) komt weer een stap dichter bij zijn droom om in 2019 Parijs-Roubaix te rijden. Voor u verder leest: dit is geen grap. Eerstdaags, hij is er zeker van, tekent Tafi een contract bij de ploeg die hem nog die ene race wil laten rijden, twintig jaar nadat hij Parijs-Roubaix al won. En neen, dat is niet de ploeg van Patrick Lefevere. Zelfs al heeft Tafi het aan Lefevere gevraagd.

5 reacties

 • Pieter De Ruyter

  4 jaar geleden
  die kan mee met het peleton tot hun eerste "snok" en dan is het gedaan.Kijk maar naar Boonen en De Volder,op een bepaalde leeftijd is het gedaan.
 • fran?ois leemans

  4 jaar geleden
  heeft zeker nog wat overschot in de kast liggen.
 • eric maier

  4 jaar geleden
  Wil Baken : die amateurs moeten in eerste plaats eens harder op hun tanden leren bijten en ook gaan trainen als het slecht weer is. Het zijn echt saloncoureurs geworden met te weinig karakter om door de muur te willen gaan.Die ex profs zie je wel door regen en wind rijden en hun trainingen geheel afwerken, zonder 2 uur bij macdonalds te blijven plakken. Als ik elite z/ c trainingen geef vloek ik nog erg vaak, omdat ze het allemaal gemakkelijk willen, als vanzelfsprekend beschouwen.
 • Filip Desmedt

  4 jaar geleden
  Hey , Tom , is dit niks voor jou ? Jij kan dan de enige worden die 5 maal die Parijs - Roubaix gewonnen heeft !! Je bent nog maar 36 , dus het is perfect mogelijk !!! Ik weet zeker dat er véél supporters dit graag zouden willen zien , en volledig voor jou nog eens alles uit de kast halen !! Ik zou zeggen , Boontje ga ervoor !!!
 • wil baken

  4 jaar geleden
  Kan ook perfect niks raar aan, er hebben er zlefs een grote ronden gewonnen op hun 42. Dat is nog iets heel anders dan een ééndagswedstrijd top 10 rijden, laat staan gewoon rijden. Ex profs die amateur koersen kapot rijden is veel belachelijker dan dit.