Remco Evenepoel (Sauzen Pauwels-Acrog) won eerder dit jaar onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne.
Volledig scherm
Remco Evenepoel (Sauzen Pauwels-Acrog) won eerder dit jaar onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne. © vdb

18-jarig Belgisch supertalent wellicht binnen enkele weken prof: "Ik trap wattages zoals Froome"

WielrennenAlweer een indrukwekkende koers van Remco Evenepoel. De Vlaams-Brabander domineerde het BK voor junioren aan de Lacs de l'Eau d'Heure. Hij rondde een solo van negentig kilometer af met een bonus van 4:40. Wellicht wordt Evenepoel over enkele weken prof.

142 reacties

 • Rob Vijfvinkel

  3 jaar geleden
  De tijd zal het leren, topsport is op geen enkel vlak 'eerlijk'
 • jan sergooris

  4 jaar geleden
  Mijnheer Audenaert,De Vlaeminck is ook nooit betrapt.Wat niet wil zeggen dat Van Impe en De Vlaeminck nooit iets genomen hebben.Want winnen tegen renners die doping nemen zou ik al zeer straf vinden.
 • Henny Wensveen

  4 jaar geleden
  Een solo van 90 kilometer. Indrukwekkend. Welke Belgische coureur deed hem dit voor? O ja, E. Merckx. Zou mooi zijn voor de Belgische wielerfans wanneer deze kerel een toekomstig rondewinnaar blijkt te zijn.
 • Ronny coldhand

  4 jaar geleden
  Ik vind persoonlijk dat er geen twijfel mag bestaan over Remco's talent, na al de overwinningen van dit jaar is dat toch duidelijk nee ? Over de verdere evolutie van zijn talent zal de begeleiding een beslissende factor zijn. Maar ook hier geloof ik in. Geen stappen overslaan Remco en je wordt een topwielrenner !
 • Erik Audenaert

  4 jaar geleden
  Planckaert Johan , je noemt vier namen waarvan er drie dopingzondaars zijn . Lucien Van Impe was de enige zuiver op de graat .