CEO John Lelangue.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO John Lelangue. © BELGA

13 werknemers ontslagen of opgestapt bij Lotto-Soudal: “Er is nu tenminste een visie”

Wielrennen13 personeelsleden weg bij Lotto-Soudal: dat klinkt alsof er een revolutie aan de gang is. En dat is ook een beetje zo, maar niet per se in negatieve zin. “De ­beste man op de juiste plaats: daar gaan we voor”, zegt CEO John Lelangue.

1 reactie

 • eric maier

  1 jaar geleden
  John Lelangue zeg tdat. De vraag is of Lelangue de man op de kuiste plaats is, want bij BMC maakte hij er ook een zootje van. Meer supporter dan ploegleider, kocht de beste renners maar niemand wou voor een ander wat doen. de resultaten waren dan ook zeer mager. Benieuwd welke er over blijven, de oude krokodillen zullen mogen blijven hebben met de oudbollige instelling waar Kevin De Weerdt telkens op botste.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend