Het vuur verspreidde zich onder het dak van de woning.
Volledig scherm
Het vuur verspreidde zich onder het dak van de woning. © Didier Verbaere

Woning in Serskamp onbewoonbaar na zware brand in garage: brandweer redt twee hondjes van het vuur

SerskampIn de Biesakker in Serskamp is zaterdagvoormiddag omstreeks 10.45 uur brand uitgebroken in een woning. De brandweer kon met man en macht het vuur onder controle krijgen. De brand ontstond in de garage en verspreidde zich tot in het dak. Twee kleine hondjes werden door de brandweer gered. Het gezin met vijf kinderen was op het moment van de brand niet thuis. Zij worden opgevangen bij vrienden.

 1. Korenlei Twee, met mooiste terras van Gent, mag weer open. “Massa’s volk op de kades zien zitten en zelf niks mogen doen, dat wrong”
  PREMIUM

  Korenlei Twee, met mooiste terras van Gent, mag weer open. “Massa’s volk op de kades zien zitten en zelf niks mogen doen, dat wrong”

  Al 19 jaar baten Pascal Malter en Bie Achtergael Korenlei Twee uit, en aangezien zoon Benjamin (17) de zaak wil verderzetten, is het voortbestaan van het mooiste terras van Gent gegarandeerd. Het gezin is blij om eindelijk weer aan de slag te mogen, want ze hebben het hectische leven en de klanten gemist. “We hebben van onze reserves moeten leven. Gelukkig hadden we die.”
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'