Stand-up comedian Steven Mahieu
Volledig scherm
Stand-up comedian Steven Mahieu © JVK

’t Ankerpunt lanceert het 5de cultureel seizoen in Wichelen

Op 13 september start het 5de cultureel seizoen in Wichelen. “Een jubileumjaar dat we graag inluiden met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl”, zegt het gemeentebestuur. Alle voorstellingen vinden plaats in ‘t Ankerpunt in Serskamp. 

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Mokerslag voor Woonzorghuis Molenkouter: ondanks vaccinatie opnieuw 5 bewoners, 3 personeelsleden en 1 vrijwilliger besmet
  Wichelen

  Mokerslag voor Woonzorg­huis Molenkou­ter: ondanks vaccinatie opnieuw 5 bewoners, 3 personeels­le­den en 1 vrijwilli­ger besmet

  Vijf bewoners, 2 personeelsleden en 1 vrijwilliger van Woonzorghuis Molenkouter in Wichelen testten positief op Covid-19 bij een extra test nadat één college maandag besmet bleek. Alle bewoners en een groot deel van het personeel werd vorige week donderdag ingeënt maar dat is dus geen garantie. Het vaccin is pas na 10 tot 14 dagen werkzaam. De besmettingen moeten dus vlak voor of na de inentingen zijn gebeurd.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"