Steven Van Zwol en Tim De Moor van Make My BBQ aan de slag in Wichelen.
Volledig scherm
Steven Van Zwol en Tim De Moor van Make My BBQ aan de slag in Wichelen. © Didier Verbaere

Steven en Tim steken de barbecue aan voor takeaway in Wetteren en Wichelen, ook op Moederdag

Wichelen/WetterenCateraar Make My BBQ is gestart met Ribfest 9230 en Ribfest 9260 in Wetteren en Wichelen. Op zaterdag en zondag kan je er terecht voor spareribs op de barbecue. Volgend weekend is er ook een speciale Moederdagbox.

 1. Organisatoren van evenementen twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzichtig, om er in september lap op te geven”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Organisato­ren van evenemen­ten twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzich­tig, om er in september lap op te geven”

  Het wordt nog een voorzichtige zomer met beperkende coronamaatregelen, maar in september kan er een serieuze lap op geven worden. Daarover hebben de organisatoren van events in september in Dendermonde zopas met een gezamenlijk infomoment alle twijfel weggenomen, mét fiat van de Veiligheidscel. De voorbereidingen voor Bloemencorso in Sint-Gillis, Reuzenstoet Grembergen, Septemberkermis Oudegem en Scheldefeesten in Baasrode schakelen een versnelling hoger.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!