Dorpsplein Schellebelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorpsplein Schellebelle. © Didier Verbaere

Op huizenjacht in... Wichelen: “Landelijk karakter trekt heel wat nieuwe bewoners aan”

WichelenOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week houden we halt in Wichelen. Sibille Goeman van het gelijknamige vastgoedkantoor toont ons de leukste plekjes om te wonen.

  1. Vermiste rusthuiskater Leo van Markizaat beleeft 5 km verderop avontuur… in rusthuis Molenkouter: “Hij voelt zich hier volledig thuis”
    PREMIUM
    Lede

    Vermiste rusthuiska­ter Leo van Markizaat beleeft 5 km verderop avontuur… in rusthuis Molenkou­ter: “Hij voelt zich hier volledig thuis”

    Vergeet Flipper, Lassie, Skippy, Black Beauty en alle andere avontuurlijke dieren. De enige echte avonturier is rusthuiskater Leo van woonzorgcentrum Markizaat in Lede. In zijn doordeweekse bestaan neemt hij (mee) de lift, laat hij zich rondvoeren op de verzorgingskarren en trekt hij er buiten op uit. Afstand is geen probleem. In februari maakte Leo nog een uitstap per ziekenwagen en vorige week liftte hij mee met een medicijnentransport.