Ingrid Van Dessel en haar vriend Hendrik De Busser
Volledig scherm
Ingrid Van Dessel en haar vriend Hendrik De Busser © Florian Van Eenoo Photo News

Ontbijten met HLN-lezer Ingrid Van Dessel (65): “Zo gauw corona de wereld uit is, zijn we weg met onze mobilhome”

In onze rubriek ‘Ontbijt met lezer’ klopten we dit weekend aan bij Ingrid Van Dessel (65) uit Serskamp. Zij woont samen met de tien jaar jongere Hendrik. “Zelfs mijn jongste zoon zei ooit: ‘Da’s toch een groot verschil’. Wat zeer grappig klonk uit zijn mond, want zijn vrouw is zelf negen jaar ouder dan hij”, lacht deze mama van twee.

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.