Het nieuwe ijssalon Al'Ice op Den Aard in Schellebelle met Laurana en haar team.
Volledig scherm
Het nieuwe ijssalon Al'Ice op Den Aard in Schellebelle met Laurana en haar team. © Didier Verbaere

Nieuw ijssalon Al’ice op den Aard genoemd naar grootmoeder Alice

SchellebelleOp Den Aard in Schellebelle opende Al’Ice de deuren. Het gloednieuwe ijssalon van zaakvoerster Elke Drieghe en vennoot Laurana Lapaege kon afgelopen weekend voor het eerst ook volk op het terras aan de Schelde verwelkomen. Al’Ice verwijst naar de grootmoeder van Elke: Alice.

  1. Vrije basisschool Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeentelijke freinetschool: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeenschap”
    PREMIUM
    Appels

    Vrije basis­school Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeente­lij­ke freinet­school: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeen­schap”

    Vrije basisschool De Oogappel in Appels krijgt een nieuwe thuis, mét nieuwbouw. De Oscar Romeroscholen, waar de Oogappel toe behoort, sloten daarover een akkoord met het Dendermondse stadsbestuur. De nieuwbouw komt immers op de site van de vroegere gemeentelijke freinetschool De Appelbloesem. Die werd een jaar geleden door de stad gesloten. Het nieuwe project moet een multifunctionele school, waar ook verenigingen gebruik van kunnen maken, midden het groen worden.