Vrienden KSA organiseren een benefiet feestje.
Volledig scherm
Vrienden KSA organiseren een benefiet feestje. © RV

KSA fuift voor gestolen decibelmeter

Op dinsdag 30 april organiseren vrienden van KSA Wichelen ‘Thirty Dancing’. Met een benefietfuif willen enkele vrienden van de KSA geld inzamelen na de diefstal van een dure decibelmeter op de jaarlijkse FLUO fuif afgelopen maart.

0 reacties

 1. Alles over het Gentse nachtleven in nieuwe podcast: “Onze stad is heel bescheiden, maar ze verdient haar plaats naast Berlijn of Amsterdam”
  Gent

  Alles over het Gentse nachtleven in nieuwe podcast: “Onze stad is heel bescheiden, maar ze verdient haar plaats naast Berlijn of Amsterdam”

  ‘De Nacht’. Zo heet de podcast - mét wandeling - die vanaf morgen te beluisteren is, en ons 3 maanden lang wekelijks zal meeslepen in het Gentse nachtleven. Niet alleen het huidige, ook dat van de ruige jaren ‘80 en ‘90. “Wij zien het als de perfect voorbereiding op de heropening van dat nachtleven, dat nu al ruim een jaar stilligt", aldus initiatiefnemers Ben Van Alboom en Bart Meyskens.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt