Een duikteam van Hulpverleningszone Zuid-Oost brandweerpost Wichelen levert bijstand bij de hevige wateroverlast in Wallonië.
Volledig scherm
Een duikteam van Hulpverleningszone Zuid-Oost brandweerpost Wichelen levert bijstand bij de hevige wateroverlast in Wallonië. © Repro Moreau

Duikers brandweerpost Wichelen leveren bijstand in Wallonië: "Maar onze 40pk-motorboot is nauwelijks opgewassen tegen de stroming”

WichelenVijf brandweerduikers van brandweerpost Wichelen van de Hulpverleningszone Zuid-Oost zijn sinds woensdagnacht aan de slag in de omgeving van Luik.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Derde inbraak op drie maanden tijd bij dienst die helpt in thuisverpleging: “Materiële schade is aanzienlijk”
  Aalst

  Derde inbraak op drie maanden tijd bij dienst die helpt in thuisver­ple­ging: “Materiële schade is aanzien­lijk”

  Voor de derde keer in evenveel maanden hebben dieven in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in de hoofdkantoren van Mederi in Aalst. Mederi is een dienst die de zelfstandige thuisverpleegkundige wil ontzorgen. “Het is pijnlijk om te zien dat net wij slachtoffer zijn terwijl we mensen willen helpen die zorgen en problemen hebben”, zegt Willy Vertongen.